Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buster96

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brutális mennyiségű felvételt készítettünk, szóval legyetek türelemmel, míg ezt megvágom, lesz pár hét...  ..
Látva a virágárusoknál a sok giccses plüsszart, csak most döbbentem rá, hogy itt a május és itt az érettségi. Ilyenkor mindig hálát adok, hogy ezen már szerencsére túl vagyok, mert bizony nem kívánom vissza azokat a hónapokat.Gyakorlatilag azt kell mondjam, úgy…..
buster96 2011.05.02 13:26:17
buster96 2011.05.02 18:30:10
@PIZZADOX: csak egy ismerősöm jön ebbe a suliba (Kiss Arián) nem ismerem azokat akiket felsoroltál XD
és nem vok miskolci,amugy arról lehet majd felismerni h arián akkora h alig fér be az ajtón XD én meg szemüveges vok :P
buster96 2011.05.02 21:32:51
@PIZZADOX: Arián szélességben 2m-es XDD amm biztos jófejek XD
Hetek óta példásan ment a Duna TV-n minden pénteken a nagyszerű “Élet a Marson” című sorozat, erre az előbb a port.hu-n véletlenül észrevettem, hogy nagy francokat. Egy hét kimarad... Mi jön helyette? “XVI. Benedek pápa keresztútja a Colosseumból”... Engem ez…..
buster96 2011.04.22 20:33:20
@Wilson96: egyetértek ezek rohadt unalmasak.
@RailGun19: igen, a hit nemcsak a nyugdíjasoknak fontos de nem pont ezt a műsort gondolom annak ami legfőkébb a hitről szol.
Pontosan 10 perc múlva kezdődik az első meccse a magyar hokisoknak a magyar rendezésű vb-n. Bérletet nem vettem, de két meccsre így is ki fogok látogatni :)Hajrá magyarok! Külön drukkolok, hogy a frissen honosított kedvenc Ladislav Sikorcin igazán bombaformában lesz. Az újpesti…..
A korábbiakhoz képest most szerényebb rendelést adtam le, de egy még hátra van.Azt csak holnap tudom átvenni ha minden igaz.Tarzan egy klasszikus, remek dalokkal. Azt hiszem ezt nem kell részletezniSzeretem Spongyabobot, sajnos a sorozatot már nem nézem rendszeresen, de ha éppen elcsípem…..
Valahogy technikailag sosem jön össze 100%-osan ez a kis Podcast projekt. Bár még mindig hangosabb vagyok a többieknél, már nem olyan drámai a különbség, de most meg visszhangzom egy kicsit. Pont annyira, hogy még ne legyen különösebben zavaró, de igyekszünk majd tényleg kitalálni…..
Nagy megvetéssel néztem eddig ezekre az igénytelen papírtasakos DVD-kre, mert részben ezek is felelősek azért, hogy a magyar DVD piac mára vegetál és a lassú halál felé tart. De úgy voltam vele, hogy a fene egye meg, most már érdekel is, miféle kiadványok lehetnek ezek, ahol…..
Nem először látok ilyet, de ez a fajta munkateljesítmény amit most láttam ez kiverte bennem a biztosítékot... Tiszta ideg vagyok, nem vicc... Egyik kedvenc blogom a Comment:Com írta meg nemrég, hogy milyen elképesztő sületlenség volt a TV2 Mokka című műsorában tegnap. Beszarok.…..
Blogolkodom, tehát vagyok Penumbra 2011.01.14 22:40:24
A Condemned bejegyzésemnél és e-mailen is sorra ajánlottátok ezt a "Penumbra" sorozatot, amelyről előtte szintén nem hallottam soha. Ma ugyanott ahol már a Condemned-et megvettem megláttam az említett játékot, közte a "Penumbra Anthology"-t. 3 teljes játék…..
A filmgyűjtés a szenvedélyem,na... Ami még poén, ez a rendelésemnek csak a 2/3-a. A másik része majd akkor lesz a kezemben, miko a "Tolvajok Városa" megjelenik (február 23). Amint látjátok, igyekeztem pótolni a Russel Crowe hiányosságaimat ;) Majd még jön a…..
buster96 2011.02.11 19:17:20
Muszáj volt kiraknom ezt a videót, amit 'Ma44de' töltött fel, mert egyrészt a Butterbean féle alázás kultikus és később az amnéziás őrök hangulatváltozása igen érdekes.  Tudom, hogy ismétlem magam, de ez a játék tényleg kihagyhatatlan. Ha minden igaz, ez a 72.…..