Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D8Nite

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Kicsicake A kezdet... 2012.10.01 20:45:52
Honnan is ered a cupcake őrületem? Hát most elmesélem.. Egy esős márciusi napon Angliában shoppingolni indultunk, Brigivel, a nővéremmel, aki Manchesterben él 5 éve. Utunk akkor még nem tudtuk hova vezet. A főutcán sétálgattunk, amikor egyszer csak elkezdett szakadni az eső.…..
Filmdroid Ütős Batman poszter 2011.12.10 22:40:10
The Legend Ends! Mit gondoltok, Christopher Nolan úgy fejezi be az általa felélesztett franchise-t, hogy a stúdiónak komoly problémát fog okozni, hogy miképp hozza el ismét a sötét lovagot a vásznakra? Egy biztos, a Denevérembernek nem lesz könnyű dolga Bane-nel.   ..
Pár nappal ezelőtt kikerült néhány Batman kép az Empire magazinból, ezeknek láthatjátok most a jobb változatát. A Mission Impossible negyedik részére jegyet váltók pedig megnézhetik a film első 6-7 percét, de csak azok részesülnek ebben a "kiváltságban", akik a…..
D8Nite 2011.11.27 11:40:05
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Egyetlen képet tettek közzé a Bosszúállókból, Thor és Amerika Kapitány az égre mered. Jó kis csihi-puhin vannak túl, Kapitány meg is sérült. De vajon azt nézik, hogy a skrullok menekülnek vagy azt, hogy újabb erősítést kaptak?Update: Időközben újabb képek érkeztek, végre…..
Bizonyára ismerősen cseng számotokra a Portal, volt ilyen számítógépes játék is. Dan Trachtenberg rendezte az alábbi rövidfilmet, amelyet a Portal inspirált. Trachtenberg reklámokat készített, majd májusban a More Than You Can Chew pár perces alkotással hívta fel magára a…..
Az Autobotok és Álcák küzdelme immár harmadszor tér vissza a mozivászonra. A második rész gyatra kritikai fogadtatása után mindenki fogadkozott, hogy visszatérnek az első részben látottakhoz és méltóképpen fejezik be a Transformers trilógiát. Úgy tűnt ez sikerülhet is hiszen…..
D8Nite 2011.07.02 18:29:20
@Shyllard:
OFF: A kétfajta mesénél is volt rengeteg buktató, de legalább voltak megafightok. A Transformers Energonban ott volt az autobotok bolygóján lévő ősrobotok (Végső Omega), akik szinesítették a környezetet, plusz ott megvolt a képregényben jelenlévő dráma, ahol kellett. A Transformers Cybertronban a szülőkhöz hasonlóan ott a gyerekek voltak idegesítők, csak ott lassú volt a story.
Akármelyik sorozatból ha a tölteléket kiszedi az ember, illetve felezi a színesítő karakterek számát, akkor kijön 3x2 órányi időtartam. A három transformers-film ennél több időt is kitölt, és ha közvetlenül a képregényből építik fel, szerintem legalább egy Gyűrűk Urához hasonlóan végigvitt trilógiát kaphattunk volna (helyszínek, karakterek, üldözés, titkok, boss-fight, stb)...