Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patikaági

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember ugy erzi, ahogy fogy a cel elereseig az ut, ugy lehet egyre konnyelmubb. Reggel ugy keltem, hogy ma mar semmi sem allithat meg, es ez egy boldog nap lesz. Haat...Mikor kikeletem az agybol, majdnem osszerogytam; a labamon ujabb vizholyag szeru valami kepzodott. kis osszpontositas utan…..
Reggel orultunk, hogy nem a szabad eg melett dontottunk, ugyanis esett az eso. Mikor felkeltunk, mar szinte senki nem volt ott. Rohogtunk is rajtuk, mire mi indultunk, mar elaltt. Itt ket ut kozul lehetett valasztani. A rovidebb melett dontottunk, bar azt mondtak, hogy ez sokkal nehezebb a fel-le…..
Ma az elso faluig 17 km-t kellett menni. eleg huzos ennyi idon keresztul menni a "semmiben". Sehol egy felho, sehol egy fa; mezok, ameddig a szem ellat. Del korul megalltunk, es egy pici fa arnyekaban huztuk meg magunkat egy arokban. Ott ebedeltunk, eleg kiadosan; virslit, majonezes…..
Reggel koran kellett volna indulni, de 8-kor meg reggeliztunk. Mondta is a tulaj, hogy nyolcig el kellett volna mennunk.A kovetkezo falu Puente La Reina, egz hidrol kapta a nevet. A hid szep, es VEGRE talaltunk egy geoladat. Tobbet nem keresunk szerintem ez eleg is volt. Bar majd meg meglatjuk...…..