Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxxim920

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..