Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kampokez

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkalmam adódott rá, hogy kérdéseket tehessek fel egy magyar óvónőnek, aki Németországban dolgozik. Nagyon örültem őszinte és elgondolkodtató válaszainak, amelyek szerintem sokak számára érdekesek lehetnek. Pedagógusoknak, akik külföldi munkavállalást fontolgatnak,…..
kampokez 2015.10.19 19:26:04
@Punxsutawney Mormota: Na azért kikérem magamnak,hogy a magyar óvodákban nincs fejlesztés!Óvónő vagyok vegyes csoportban,kolléganőmmel éves-,évszak-,hetitervet írunk három korcsoportnak,aszerint dolgozunk.A délelőttös óvónő alig várja,hogy megérkezzen a társa,mert addigra szó szerint lóg a bele.Minden nap van 1-2 kezdeményezés,ezen kívül a helyzetből adódó lehetőségeket is mindig kihasználjuk éneklésre,számolásra,anyanyelvi játékra,akár egy barchoba játékra és felsorolni sem tudom még mennyi mindent csinálunk egy nap,amit ha egy szülő lát,nem biztos hogy látja benne a fejlesztést,pedig nekünk nagyon sok munkánk és energiánk van benne!Egy-egy témát több oldalról megközelítünk,több módon dolgozunk fel,ami szintén nagy munka és nagy felkészülést igényel részünkről.A szülőkkel kifejezetten utálok puncsolni,soha nem teszek különbséget gyerek és gyerek között,vagy szülő és szülő között.Soha nem várok semmit azért,amit teszek a gyerekekért.Nem tudom milyen pénzekről beszélsz,elképzelni nem tudom,hogy azokat miért kellene adni az óvónőnek!?Te valami nagyon rossz helyre járathattad a gyerekedet,de megkérlek,hogy ne általánosíts,mert ez engem most nagyon felháborított!
Hétfőn a gyerekek nem mennek iskolába. Fontos értekezlete lesz a tanároknak. Pöcsölni fognak. Egészen pontosan PÖCS-ölni. A PÖCS a Pedagógusi Önértékelő Csoportnak vagy mifenének a rövidítése. A lényeg, hogy a megnyomorított és szétzilált iskolákban robotoló pedagógusokat…..
kampokez 2015.10.14 16:30:44
@Babette anyó húsdarálója: Ki is akarta ezt?Pedagógus vagyok és nem Orbánra szavaztam,és még sok más pedagógus sem.Hagyjuk már ezt a hülye szöveget ,hogy "ti akartátok",mert már nagyon herótom van tőle!
Kedves olvasó kommentben fűzött hozzá egy nagyon idevágó interjú-részletet, ami a HVG-ben jelent meg, Vekerdy Tamás pszichológus nemrég mondta a következőket: hvg.hu: Ön évtizedek óta szorgalmazza, hogy több mozgás és több művészeti nevelés legyen az iskolákban. A kormány…..
kampokez 2015.10.01 15:40:05
@kampokez: Bocsánat!Vekerdy.