Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zita81

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyák, macskák, majmok, patkányok, kígyók – ami közös bennük, hogy mind megtalálható (ráadásul egyben megsütve) azon az indonéziai piacon, ahol a hagyományos ételeket lehet megvásárolni. Persze mindez főleg a kulturális különbségek miatt tűnik borzalmasnak az európai…..
üzenet haza megjegyzes(ek) 2 2010.07.12 11:23:00
Azt gondoltam, ha megvan az Ut fele, utana mar konnyebb lesz. Tevedtem.Ugy erzem az elso 400 km a kirandulas, es most kezdodik A zarandoklat. A vizholyagok egyre rosszabb helyen jelennek meg. Az egyiket leragasztottam, erre kinott a ragaszto alol. Meg nagyobb ragasztast tettem ra, de ez alol is…..
zita81 2010.07.20 20:10:54
reggel innen sem dobtak ki. Szeretem az ilyen szallasokat. Bar itt legalabb huszan voltunk a szobaban. Egyre tobb a fiatal spanyol. Ha biciklivel mesz minimum 200 km-t kell megtenned, gyalog minimum 100-at. ezert innen egyre tobb az, aki csak azert megy, hogy meglegyen rola a papirja.Delutan egy…..
Reggel orultunk, hogy nem a szabad eg melett dontottunk, ugyanis esett az eso. Mikor felkeltunk, mar szinte senki nem volt ott. Rohogtunk is rajtuk, mire mi indultunk, mar elaltt. Itt ket ut kozul lehetett valasztani. A rovidebb melett dontottunk, bar azt mondtak, hogy ez sokkal nehezebb a fel-le…..
 Az elso nap 8 korul indultunk es eleg nehez ut vart rank. At kellett kelni a pireneusokon, ami kemeny feladatnak bizonyult, de megbirkoztunk vele. Nagy segitsegunkre volt Levi, aki eleg gyorsan ment elottunk, es ahogy probaltuk ot kovetni, szinte huzott fel minket a hegyre, de hamar…..
zita81 2010.06.26 03:24:53
Reggel koran kellett volna indulni, de 8-kor meg reggeliztunk. Mondta is a tulaj, hogy nyolcig el kellett volna mennunk.A kovetkezo falu Puente La Reina, egz hidrol kapta a nevet. A hid szep, es VEGRE talaltunk egy geoladat. Tobbet nem keresunk szerintem ez eleg is volt. Bar majd meg meglatjuk...…..