Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patroklosz

47 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Dear diary ! Love bites!Sometimes it can make you feel like its the greatess thing in the world.It can make you feel safe, it can make you forget everything...like you can start all over again.But love can also make you feel out of control, scared, like its eating away at you, until there…..
És újra...:    Hát akkor bele kezdek.. A rossz , hogy újra csak nem tudok semmi jót írni. Hogy miért is ? Talán mert nem tettem érte ,talán mert ennek az időnek el kellett telnie, hogy újra merjek vagy épp át gondolhassam , mi is az amit igazán szeretnék az életemben…..
 Középiskolás voltam és az egyik nyári szünetben egy vidéki kisvárosban élő közeli rokon nyaralni készült egy hétre családostól. Közben a házában járólapozás és mindenféle felújítások voltak, így mesterek jöttek-mentek egész nap. Felajánlottam, hogy arra az egy hétre hagyja rám a házat nyugodtan,…..
Patroklosz 2011.12.17 17:12:25
 Igen !  Szerintem is furcsa így együtt a két szó... De még is sajátos fogalommal bír számomra..Ha csak egy fél percre is nincsen meg a napi elfoglaltságom , perceken belül hatalmába kerít az érzés... vágyakozás , egyedül lét , magány...Azok az emberek akiket közel…..
 Már egy ideje érik bennem ez…. Le kell írjam..  Újra itthon , újra minden mindegy és azt érzem megint hogy tenni sem akarok semmiért… úgy érzem túl nagyot kockáztatok ha megint elkezdek ugrálni. Elegem van már a sok csalódásból , sokszor azt érzem jó…..
Patroklosz 2011.06.09 22:47:18
@poolman: Ennek örülök , lehet hogy nekem is lesz még olyanom... de most nagyon készen vagyok... minden össze esküdött ellenem, sem szerelem sem meló sem semmi amitől kicsit is ugy érezhetném hogy előbbre haladhatok...

De ugye még ha el vagyok is keseredve , akaratom ellenére is bízom a jóban ... csak ne lenne már hiábavaló végre...

Köszönöm az értékes kommentet...

Patrok!osz
 A napokban szerzett egyik ujdonsült barátommal beszélgettem .... már jó pár napja ismerkedünk szeretett volna látni webcam-on is . Nem szoktam mutogatni magam , no de mondván... barátság , igazán nincsen jelentőssége ki hogyan néz ki. Épp fürdés után ültem a gép elé , na…..
Patroklosz 2011.05.25 21:15:03
@Arkadia: Ez így korrekt ahogy mondod , az hogy 30 felett öreg valaki a melegknél az sajna nagy átalánosságban ugy is van , bár ezt a trendet is ők diktálják.
Szerencsére ,nekem akardnak barátok a melegk közt ebben pedig nem általánosítok :)

Köszönöm hogy megosztottad velem a gondolataidat :) Üdv : Patrok!osz
 Előszó:  Nagyon rég nem írtam, rengeteg dolog történt velem. Jó is rossz is talán tanulok belőlük talán nem de mindenképpen életem egy nagyon fontos szakasza aminek egy részét mindig a szívemben őrzök , egy részét pedig mind örökre elfelejtenék.    A…..
 Mindig történnek olyan dolgok amiért az embernek meging az önbizalma. Még azoknak is akik egyébként tisztában vannak önnön értékeikkel. Próbálok ismerkedni meleg srácokkal , ez úton csak mint barát , hogy ne legyen rizikós számomra... ne úgy indítsak hogy reménykedem…..
Fura dolgok.. sokszor nem igazán értem magam , van hogy megpróbálok kibújni a bőrömből... de miért ? Kiért ?Nemrég megismertem egy barátomon keresztül egy srácot, egy ideje nincsen senkim , semmilyen téren , mert egyszerűen nem ez az egytlen dolog amire most koncentrálnom kell , és…..
 Úgy egy éve történ , azt hiszem a téli ünnepek tájékán , megismertem az interneten egy fiút , nagyon megkedveltem , persze a tőlem megszokott hirtelen túláradó szeretettel :)A srác akkor még talán nem is élt át ehhez hasonlót , nem tudta hova tegye az érzéseket amiket az…..
 Nos , mostanság nem sok ilyen van , de ha csak azt nézném ami rossz igen csak megnézhetném magam..... Most jöjjön az élet habos oldala :)Már egy ideje végeztem a középiskolában de vannak olyan dolgok amelyek számomra is csak most válnak nyilvánvalóvá :)Az egyik nap…..
 Egy jó ideje nem írtam ugyan is úgy éreztem hogy nincsen miről. Rengeteg dolog van amit fel kellett dolgoznom , át kellett gondolnom. Ami óta vége lett Bábuval ami igaziból el sem kezdődött , legalább is benne nem , az óta nem igen küszködöm senkivel.Most ott tartok hogy…..
 ELKÉSZÜLT A FACEBOOK PROFILOM :http://www.facebook.com/profile.php?id=100001882042349 , http://www.facebook.com/pages/Patroklosz-egy-meleg-sr%C3%A1c-blogja/215905165128435 Aki itt szerezne rólam tudomást , JELÖLJÖN :D Úgy két napja eszembe jutott , ha már az a…..
 Tegnap szörföltem az egyik közösségi oldalon. eszembe jutott ő , és rá kerestem. Szerencsétlenségemre meg is találtam. Volt egy közös ismerősünk , akit én már nyár óta ismerek, ugyan nem személyesen , de ennek ellenére túlságosan is jól.Ez a bizonyos közös…..
Patroklosz 2010.11.28 14:38:40
@MrAstonishing: Köszi szépen a komit. Sajnos ez van , de tökéletes is az akit annak szeretnénk látni.. neem az egyetlen egy hibám hogy hibáival is elfogadok mindenkit és ezt vagyn hogy természetesnek veszik.... ezt szívom meg a legtöbbször...
 A zene rengeteget segít , ha nem lenne sokkal nehezebb lenne. Mostanában ha nem is lesz annyi írni valóm , zenében fejezem ki az érzéseimet ami mostanában elég hullámzó , de legalább annál színesebb lesz a zenei paletta…..
   ‎"Régóta érzem, hogy elveszítelek,Én már semmit sem tehetek.Elfordultál tőlem, máshol jársz,másra vársz,Próbálom megfogni a kezed, visszahátrálsz.Szívedben más él, egy újabb érzelem,Nem tehetek mást, kezed elengedem. Könnyes a szemem, magam…..
  Rég óta nem írtam.... van hogy nincs miről. Természetesen ez idő alatt is küzdöttem az érzelmeimmel. Az én kis drágámmal ritkábban beszéltünk. Volt hogy egyszer ki is buktam és rázúdítottam minden csalódottságomat is. Volt egy kis szünet. Nem beszéltünk msn-en…..
 Egy valamit meg kell tanulnom , a szeretetet adhatod önzetlenül , és feltétel nélkül de semmi képpen nem mintha az természetes lenne. Mert az a szeretet értékes lehet , de annak akinek szánod , teljesen értéktelenné válhat.Fogalmam nincsen mikor nyílik meg újra a szívem ,…..
 Úgy volt hogy barátok maradunk Bábuval... Persze én ezt nem bírtam ki , mert az érzéseim iránta jóval többek voltak , mint amit egy barát iránt lehet érezni. Ami óta barátok voltunk , kb három alkalommal beszéltünk , de minden beszélgetés vége az lett hogy nem bírtam…..
 Ááááá utálom ezt az érzést. Amikor minden semmilyen. Minden mindegy és legszívesebben még azt sem érezném amit érzek , pedig az is csak a semmi. A mai nap is úgy indult hogy csak na... nem elég hogy a szerelmi életem folyton olyan baszottul lehetetlen , még az itthoni…..
Eljött az este , 22:00. Körülbelül ilyen tájt szoktuk elkezdeni a hajnalokig tartó érzelmektől fűtött csevejt. Hmmm és már is a múltba révedek.... Hát tényleg vége. Nem jött. Most már tengernyi ideje van.... Remélem megéri neki... Olyan gyorsan történt minden , még is annak…..
 Tegnap este , ami után kijelentkezett msnről , még küldtem neki egy búcsú smst . De egy dolog volt ami nagyon rosszul esett tőle. Azt mondta hogy ezek után már nem is lehetne köztünk semmi. Nem tettem semmi rosszat úgy érzem, küzdöttem hogy ne győzze meg magát hogy nem lehet…..
"Ha valamit nagyon szeretsz, nem hagyhatod csak úgy elveszni. Ez a fajta szeretet tart minket életben, akár van értelme mások számára, akár nincs." / Született feleségek /  Félelem! Mi ez az érzés ? Mi ez , aminek annyian és annyiféle képpen hódolunk ? A leg…..
 A tegnap elötti napról nem tudtam írni mert sok dolgom volt. Tegnap este és ma hajnalban , beszélgettem az én kicsimmel , nem sikerült meggyöznie a barátnöjét hogy segitsen nekünk találkozni és együtt lenni... ez a dolog fel ébresztette benne a realitást és elgondolkozott…..