Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiga.biga

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miért szeretünk olyanokat, akik nem viszonozzák az érzéseinket? Az ilyen szerelmek sokszor megalázóak, örökké kielégítetlenek, mégis nagyon sokan vonzódnak olyan emberekhez, akik valamiért elérhetetlenek, vagy hidegek hozzánk. Hiába tudjuk ilyenkor, hogy az eszünkre kéne…..
csiga.biga 2010.06.25 23:46:02
Kedves Péter!

Én 2005ttől mentem át különböző stációkon ,mert szerettem valakit(picit még ma is) ,aki bár lefeküdt volna velem(amit én nem tettem meg), pont arra a csodára nem volt nyitott ,amit úgy gondoltam megélhettünk volna ketten.Bár a természetét tekintve skalpvadász nőkk kedvence típus ,mégis voltak szakaszok, láttam esélyét amikor a szemébe néztem ,szóval láttam esélyét h megvalósuljon közöttünk vmi több,valami különleges..

Annyira nem nyílt lehetőségem megismerni ,rövidebb pillanatokat ,órákat kaptunk csak az élettől ,illetve én igy éltem meg,azok csodásak voltak .Azóta sem érintett meg lelkileg úgy senki .Ennek idestova 5 éve ..
Én a találkozásunkat követően 2 évig voltam reménytelenül szerelmes. Pedig kiutaztam az ő országába is egy lehetőség révén ,és 20km-t nem tett meg azért h találkozzunk. Akkor nagyon fájt .Ma már objetívebben tekintek a történtekre..mégis ..

A lényeg hogy egy közösségi siteon egymás ismerősei vagyunk ,és minden évben karácsonykor és születésnapokkor pár felszínes kedves mondatot váltunk,meglepetésemre ..mostani levele más volt.. -elgondolkodtam valyon tényleg megváltozott..?

Még most is invitál hogy látogassam meg..

Ha egy csókjába,ölelésébe beleborzonghatnék mint 5 éve Angliában..eltudnám engedni teljesen azthiszem. Tudom h mások vagyunk ,a kultúránk is más ezzel nem harcolnék ..

Elbúcsúzni 2005ben nem tudtunk, azóta nem láttam.
Éltem ,élem az életemet, volt már egy 2 éves kapcsolatom itthon..

De a lelkemben még mindig ott van ez az érzésvilág..(a valóságban hazai viszonylatban eddig realizálni nem tudtam valódi szerelmet, a volt barátomba se voltam szerelmes, bár szerettem és tiszteltem az értékeit )

Őszintén érdekel a véleménye!
Kérem írja le mit gondol !! :)
Köszönöm,
Csigi