Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihók

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok az eső, sok a napsütés. Szép üde zöld az egész ország - írtuk májusban, és ez még most is igaz. Magyarország csodálatos. Járjunk bármely szegletében az országnak, varázslatos kép tárul elénk, mihelyt elhagyjuk a település végét jelző táblát. Manapság arról…..
Mihók 2014.08.23 14:06:15
@Abendsen: Akkor mi a véleményed a sok orvos elvándorlásról? Az én volt osztálytársaim között, akik elit gimiben végeztek, s mindenkinek legalább 1 diplomája van, fele külföldön él, az egyikkel, 2 diplomás banki kockázati elemzővel, aki Londonban él, tartom face-.n a kapcsolatot, azt mondja 1 év alatt megszokták, hogy angolul kell beszélni, és bár van honvágyuk, szük ágában sincs hazajönni, mert látják az itthoni karrierlehetőségeket és fizetéseket, és nem tudnának lemondani az ottani életszínvonalukról.
Valamelyik nap az átlagosnál többen olvasták egy bejegyzésemet és az egyik kedves ismerősöm csak annyit írt utána, hogy izomdiszmorfia. Mintha ő nem lenne függő… Ennyit a csipkelődésről. Tehát az izomdiszmorfia, vagy inverz anorexia, testképzavar. Miután rájöttek, hogy a bulimia és az anorexia egy…..
Rohanó világban élünk, de jómagunk elkényelmesedtünk s elvárásaink lettek az edzőtermekkel szemben. Panaszkodunk, ha nincs egy konditerem kellő minőségű és mennyiségű eszközzel felszerelve. Ha nincs csigás guggoló keret, ne adj Isten keresztcsiga vagy egyéb funkcionálisabb…..
Miért akar mindenki Amerikában élni? Ez a kérdés mindenkiben felmerült már, hiszen ha egy fiatalt megkérdezünk, hol szeretne élni 90%, hogy azt mondja Amerikában. De legyünk őszinték mi magunk is szívesen élnénk a nyughatatlan és örökké pörgős USÁ-ban. Erre a kérdésre én…..
Mihók 2014.06.28 08:07:01
@Barakkah: : Ha az USA dollár elveszti kulcsvaluta szerepét, na bumm. Mi lesz? Gyengülni fog a deviza/valutapiacon a többihez képest, de mint az USA saját nemzeti pénze nem fog kevesebbet érni a nemzeti GDP által kibocsátott termékek esetében, csak importnál. Mo-n a gyenge forint is csak az importált áruk esetében okozott árnövekedést.
Mihók 2014.06.28 08:22:13
@rolldog: Ott a pont!

Beszélgettem mormonokkal poénból, hogy gyakoroljam egy picit az angolt nativ amerikaiaktól, ők pl. panaszkodnak hogy NÁLUK is drága a benzin. AKkor mi a fuck-ot szóljunk mi? Regisztrációs adó? Behozott kocsikra is? Bankadó, reklámadó? Cigarettakereskedelem, Szerencsejáték monopóliuma? Mind területet megsápolnak lassan, ahol profit keletkezik. Innentől kedve ki a hülye akar ide befektetni akár hazai akár külföldi tőke? Ez utóbbinak vonzó, hogy alacsony bérrel beérő, békásmegyeri panelben lakó busszal járó birka magyart foglalkoztathatnak, viszont a profit jó részét lenyúlja különadóban az álllam, és naponta változtatnak az adózási és egyéb gazdálkodási feltételrendszeren. Így hogy tudnánka hosszútávú beruházásokat tervezni? Mire lerakják egy új gyár alapkövét, már új adóval vagy más szabályozás megváltozással számolhatnak. Kösz, inkább kivonulnak sorban majd. Erre Matolcsy mit mondott a bankoknak: Tessék, itt lehet hagyni bennünket. Ugyanazt, mint Gyurcsány mondta nekünk, birka népnek. Orbánnak már az első éjszaka joga is hiányzik erotikus álmaiban szerintem, és még van rá esély, hogy bevezetik, és lenyomják a torkunkon, hogy: Nemzeti ius primae noctis, csak is a mi érdekünkben, az ország jólétéért kerül bevezetésre. :-)
Mint az Index is megírta, egy fővárosi házibuliban egy 18 és egy 19 éves fiú a gyanú szerint megerőszakolt egy 15 éves lányt, aki részegen képtelen volt védekezni. Tanulságos ügy szülőnek is, gyereknek is. És újságírónak is, legalábbis Droppa Gergelynek, a Blikk…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
Újabb eredeti szereplő távozik a Helyszínelőkből, ezúttal Marg Helgenberger dobta be a virtuális törülközőt. Catherine Willows megformálója az ősszel kezdődő, 11. évadban lesz utoljára látható a sorozatban, tessék jól megbecsülni minden egyes epizódot. A színésznő egy…..
Mihók 2010.07.30 15:41:04
@skaven: Milyen trollról?