Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziszó33

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A menedzseremnél lehet autogramot kérni ... bocsi.Minden reggel gitározok egy kicsit, hátha én is mehetek a Rammstein koncertre ...A gyerekem nélkül egy tapodtat sem teszek meg ...Nem értem, miért mondják, hogy a szemem sem áll jól, olyan cuki vagyok (igaz, az asztal alól)!Kedvenc…..
A fiú azzal ünnepelte augusztus 27-én az 1. hónapfordulóját, hogy jól kiröhögte az anyját. Addig csak jóllakás után dobálgatott kósza mosolyokat, amolyan brúszviliszesen, ezért igen meglepődtem, amikor egyszer csak ébredés után, pusztán jókedvében kiröhögött, ahogy…..
sziszó33 2011.09.23 22:41:29
Örömmel tudatom, hogy 2011. július 27-én megszületett ifj. Borics Zoltán Ferenc! Paraméterei a következőek voltak: 3.880 gr, 58 cm, bicepsz 12 cm. Amit a fiatalemberről máris tudni lehet, hogy igen praktikusan gondolkodik, mivel úgy döntött, hogy az unokatestvérével egy napon…..
Megvolt a kijelölt 3 beszoktatós napunk az oviban. Magamtól nem nevezném beszoktatásnak, sokkal inkább ismerkedésfélének. Valljuk be, igazából mély vízbe dobjuk a kis ovisainkat.Az első nap, mivel még jó idő volt, a gyerekek kint őrjöngtek az udvaron, az anyukák meg vagy…..
Egy liba és egy malac Cirmi cica 2010.09.03 09:35:00
Hétvégén a lőrinci búcsúban találtunk egy kiscicát. (Csak én hívom búcsúnak, mert igazából az általam nem ismert görög önkormányzat rendezvénye volt jé, hogy mik vannak ordibáló bemondóval, amatőr zenekarral, akik mind a húsz, színpad körül tolongó embert…..
sziszó33 2010.09.03 23:23:20
Egy liba és egy malac Csobbanás 2010.08.25 20:01:00
Néha úgy meglepődöm, hogy a gyerek pillanatok alatt meg tud változni. Egyik percben még karúszókkal és úszógumiban pillarebegve kalimpál a vízben, mint aki attól retteg, hogy a sminkje elkenődik, aztán egy huszárvágással a kényes kis libából vadorzó lesz, aki a medence…..
Tegnap már reggel kicsit izgatottan ébredtem, aztán ez az érzés az egész napomat átjárta. Tegnapra terveztem az őszibarackbefőzést, hogy lekössem magam (egyébként megfigyeltem, hogy kizárólag kánikulában főzök lekvárt, a meggynél és a sárgabaracknál is isteni idő volt,…..