Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerlelany

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
Kinetikus hétvégék a Forddal! Ha eddig még nem volt alkalma kipróbálni az új kinetikus Ford modelleket, most lehetősége nyílik rá, hogy egy kellemes hosszú hétvége keretében tegye ezt meg. Nyári játékunkban három különböző kinetikus hétvégét nyerhetnek! Romantikus…..
hángörienidiocc Csak egy kérés 2010.06.25 11:00:29
Nos, ha már mindenképp Schmittet kell odaültetni a Sándor-palotába, és ha Schmitt tényleg komolyan gondolja mindazt, amit elmondott, akkor nekem már csak egy kérésem lenne:Miután Shcmitt belépett a hivatali szobájába, zárják rá az ajtót, a kulcsot dobják el, újságírót a…..
ARANYÜST RÁZD FEL a hangulatot! a) a Játék időtartama alatt,promóciós csomagolású termékből vásárol; b) a promóciós nyakcímke belső oldalán található kóddal a Honlapon személyes adatai (név, nem, életkor, lakcím, e‐mail cím, telefonszám, kedvenc Aranyüst íz)…..