Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szkripnyik

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..
A Twitter egy amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás. A regisztrációnál egy emailcímet kér, és meg kell adni egy felhasználónevet, ezután nyomathatod a rövid üzeneteidet. Egy ismeretlen Semjén Zsolt néven regisztrálta be magát, fényképnek kirakta a…..
szkripnyik 2011.10.20 13:23:05
@igényes: Orbán Brüsszelben, Schmitt Bécsben, tegnap olvastam Zsóti is külföldön...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
szkripnyik 2011.10.20 12:52:13
Ez a poszt nem arról szól, hogy Kósa Lajos hazudott.  Nem is arról szól, hogy amikor Mr Twenty Percent bekapcsolja a mikrofont, a forint már tudja, mit kell tenni, és megy szépen lefelé az altalajba. Ez a poszt arról szól, hogy Kósa Lajos, a bihari macho-k utánozhatatlan…..
Egy kézfogás. Ahogy az ujjak összefonódnak, vörös és barna, vajon mi lehet Vona mélabús tekintetében, Mesterházy cinkos mosolyában? Talán arra gondolnak, 4 év múlva együtt kicsináljuk a Fidesz-t? Ahogy a vér és a máj találkozik, ahogy a testben kötnek erős szövetséget, úgy…..
szkripnyik 2011.09.25 18:20:34
@Szíjj ártó, te hazug disznó!:
Esetleg az "idézet" pontos helyét is megsúgnád?!
Marx-Engels összes művei: kiadás, kötet, oldalszám...
2016-ban már biztosan eljön a mi időnk a foci világranglista szerint.Ha valaki komolyan venné a FIFA világranglistáját, azt gyorsan emlékeztetjük arra, hogy az 1986-os világbajnokság előtt Magyarország 2. helyen állt a rangsorban (illetve nem ezen a listán, mert a jelenlegi…..
szkripnyik 2011.09.23 11:52:15
  Lényegében megállt a gazdaság. Ugyan a szakértők 1-1,5%-ra teszik az idei és a jövő évi növekedést, de ha a Gyurcsány-éra idején ilyen számok mellett pangó gazdaságról beszéltünk, akkor úgy helyes, ha most sem köntörfalazunk túl sokat. A közgazdászok egy része úgy…..
„A hatalmat nem kenyér módjára osztogatják, hanem lopják. Mindig lesznek királyok, csak másképp hívják őket.”(Napóleon) Napokig csak csodálkoztam azon, vajon mire jó ez az újabb „megmentősdi”: kinek akar a kormány a fix árfolyamú visszafizetés…..
szkripnyik 2011.09.13 11:08:06
www.otpbank.hu/portal/hu/IR_Tulajdonosi_struktura

Eszerint a magyar állam részesedése 0,5%, azaz fél százalék.
Az összes hazai befektető: 25,2%

A viktátor "Megdet, Timur and Ruszlan Rahimkulovot" akarja megmenteni? (9,01%)
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..