Regisztráció Blogot indítok
Adatok
breitnermiki

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gondolom sokat tapasztalt olvasóim jól ismerik a chaptca-ákat, hétköznapi nevén kacsákat, ők azok az általában értelmetlen és/vagy komplikált szavak, melyek segítségével bizonyíthatod, hogy Robot-E Vagy-e vagy sem! Általában nem kedveljük őket. Unalmas és többnyire…..
Ha az előző cikkemmel nem vettem el az olvasó kedvét a Kinizsi Százastól, akkor lássuk, hogy felszerelés terén mivel érdemes készülnünk a megmérettetésre.  A felszerelés kiválogatásában érdemes mind a saját, mind a túratársak tapasztalataira hagyatkozni. (Megint csak az internetes fórumokat hoznám…..
breitnermiki 2010.07.05 17:47:19
A csontritkulás a csontok anyagcsere-betegsége. A csontszövet mennyiségének megfogyatkozásával jár, ami egy bizonyos szint után fájdalmat, csontelváltozásokat okoz, vagy akár súlyos csonttörésekhez is vezethet. A csontritkulás Magyarországon kb. 1 millió embert érint, ami a…..
breitnermiki 2010.06.25 15:22:12
Ezért szokták ajánlani, a MagneB6-ot (www.magneb6.hu/default.aspx?idPage=74). A magnézium nem csak csontritkulásnál fontos, hanem cukorbetegség, magas vérnyomás és szív betegségek elkerülésénél is. Nekem ez nagy újdonság volt amikor olvastam.