Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igényes Pop

7 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szöveglelés Teszt 2013.09.04 21:42:31
az..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
Igényes Pop 2011.02.01 14:52:34
@A_V_P: Van az a rész a Spongyabobban, amikor elmegy Tunyacsáphoz művészetet tanulni.

Tunyacsáp a szabályok alapján dolgozik (biztos van papírja is, hogy művész), de tehetségtelen.

A szivacs meg ráüt egyet a márványtömbre, és máris ott áll a Dávid szobor. Aztán később megtanulja a művészet szabályait, és elmúlik a tehetség.

Tudom, nem dokumentumfilm, de valahogy ez jutott eszembe.
Igényes Pop Ákos benéz 2010.10.27 12:40:00
Na, még egy kis közjáték, aztán tényleg Szenes Iván 2. jön. Csak ugye az utóbbi napokban több helyen is szó volt Ákos kalandjairól a torrentekkel, azután a torrentezők kalandjai következtek Ákossal. Persze lehet, hogy ez is a most megjelent lemez reklámkampányának a része.…..
Igényes Pop 2010.11.05 22:35:13
@Lencsés István:
Tényleg ne haragudj, de mindent összekeversz. Sportkommentátornak tartod magad. Az általad is jegyzett kézilabdás oldalon például ezt írod egy meccsről:
"Ami kis csalódást okozott számomra, hogy a játékvezetők teljesítménye nem nőtt fel a csapatokéhoz, a mérkőzés rangjához."
A velem szemben támasztott mércéd alapján csak akkor írhatnál le ilyet, ha te jobban vezetted volna a meccset.
Az én mércém szerint viszont nyugodtan leírhatod. Ahhoz ugyanis, hogy egy mérkőzést értékelj, nem feltétel, hogy profi bíró legyél, kapusként képes legyél kivédeni az ellenfél szemét is, vagy minden cundered bepörögjön a kapuba.

Az éttermes példánál nem a homár frissességén volt a hangsúly:) Ezt is gondold át újra.

Fogalmad sincs, milyen dalszöveget írnék. A kritika szempontjából egyébként sem lényeges. Többre jutnál személyeskedés és rózsaszín Ákos-szemüveg nélkül.

Annyira örültem volna, ha írsz valami érdemit is. Azt, hogy mit mond neked a dal, szerinted miért nem törik meg a Verse íve az 5. versszaknál vagy a "dac" mire utal.

Jó hétvégét!
Igényes Pop 2010.11.06 15:12:03
@Lencsés István:
Úgy érzem, nincs tovább. Megpróbáltam érdemi mederbe terelni a veled folytatott vitát, de elbuktam. Sajnálom az elvesztegetett betűimet. Bár ha néhány év múlva érettebb fejjel visszaolvasod, és okulsz belőlük, akkor talán mégsem volt hiába. Erre most nincs remény.

Most mennem kell koszorút fonni a holnapi megemlékezésre. Csak tudnám, hol találok manapság egy méretes Lenin szobrot:)
Igényes Pop 2011.01.25 13:46:09
@Tomasz_a_gozmozdony: Kérlek, "hozd át" nekünk akkor!
Igényes Pop A Hold Pannóniából 2011.01.20 06:36:00
Fotó:Paulo Miguel Oliveira Santos Na, egy kis halogatás után újra itt. De hogy ne legyen annyira szép, mégsem az ígért Szenes Iván folytatás következik. A boncasztal mai vendégét egy bíztató e-mail szerzőjének ajánlom. Mivel a levél írója sci-fi szerző is, gondoltam…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Igényes Pop 2010.11.09 01:58:55
Nem találtam a kedvenc Who TV show felvételemet a Youtube-on, de azért itt egy mix. 2:45-nél szemből, 2:50-nél háttal döfködi a gitárral az erősítőt Pete.

www.youtube.com/watch?v=594WLzzb3JI&NR=1

Én meg egy álló hónapig toltam a lapátot egy angol ásatáson, hogy összegyűjtsek annyi pénzt, hogy vehessek egy dél-koreai(!) Fendert:)
Igényes Pop 2010.11.09 02:17:49
@kalo bc85: És mennyivel nehezebb nekik a hangszereket felemelni! Itt azért a végén sikerül:

www.youtube.com/watch?v=HVdh-kysytc&feature=related
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Igényes Pop 2010.10.26 12:31:28
@eszkep:
Hát az alábbi rész nem arról árulkodik, hogy a cikkíró megkülönböztetné a fellépti díjat nem kapó dalszerzőket az előadóktól:
"A CD-t ingyen kellene adni, promóciós célból, és ha tetszik a zene, akkor elmész az élő koncertre, és kifizeted a belépő árát, ami valóban a zenekaré, nem nyúlja le a stúdió és a kiskereskedelem.

Talán a hazai szinten rekordnak számító gázsikból összejön a következő albumra való pénz."

Kiadókról nem írtam, az nem tudom, hogy jött ide. Illetve oda.
 Mielőtt belecsapnék egy másik Szenes Iván dalba is, amit majd jól az egekig magasztalok, jöjjön egy kis ekézés. A számomra amúgy nem túl szimpatikus Adam's Comedy egyik saját dalára esett a választásom. Az szolid ellenszenvnek semmilyen személyes oka nincs. Egyszerűen unalmas…..
Ha ti így, akkor mi is így – ne csodálkozzunk, ha a megsarcolt cégek pontosan úgy fognak viselkedni az állammal és a fogyasztókkal szemben, ahogy az állam most velük. Ennek senki nem fog örülni. A Véleményvezér már a múlt héten kifejtette álláspontját a hétfő késő…..
Igényes Pop 2010.10.21 10:09:41
@Anti Anyag: Jól hangzik, amit írsz, csak az a kár, hogy a Mofém is Kínában gyártat. Ezért inkább német csaptelepet veszek, pedig én is örülnék a hazainak:(
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
Igényes Pop 2010.10.19 09:22:11
@Kőmíves Kelemen: Elég kilátástalan üldözés lehetett, tekintve, hogy tv2 csak két évvel később indult:)
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Nemrég meghalt Szenes Iván, akit egy néhány évtizeddel ezelőtti újságcikkben a szövegírás Peléjének nevezett el a cikkíró. És tényleg. Lehet, hogy az összehasonlítás túlzónak hat, de még a legkritikusabbak sem állíthatják róla, hogy ügyetlen lett volna. Sőt. Amellett,…..
Felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Igényes Pop a blog címe. Ezt igyekszem most röviden körüljárni, hogy belelássatok a fejembe.A szavak jelentése közismert: a pop a popzene, a popzene pedig a populáris, azaz népszerű zene rövidítése. Olyan zenéről van szó tehát, amit régen…..
Igényes Pop Ez nekem is fáj 2010.08.24 12:29:00
Kép: Wikipedia.org  Több éves elfojtás után az idei foci vb közben érlelődött meg bennem végleg a vágy*, hogy jó lenne már végre különböző dalszövegeket nagyképűen a sárban meghurcolni. Erre egyrészt az idei csapadékos nyár is kiváló lehetőséget biztosított,…..