Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fragmented_erugif

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután a tv2-nél jártam titkos misszióban - kipróbáltam az új vetélkedőjüket! Fények, fanfárok, és 21 milliós bukás szeretett Békásmegyerem miatt. Fasza volt, egyébként.Pár napja kaptam egy levelet a tévé PR csoportvezetőjétől, hogy lesz ma ez a sajtótájékoztató,…..
fragmented_erugif 2010.11.27 06:24:26
@flimo13: ilyesmi kérdések lesznek. aktuális dolgok lesznek, mivel élőben lesz nyomva, tehát az azon a napon leesett hó mennyiségét is megkérdezhetik.
Mint tudjuk, sok MOC éppen csak egy misét ér meg, bejegyzést nem. Néha azonban az áhitat a misén is túlmutat. IИDOMITUS olvtárs például friss újrakezdőként egyből igen ígéretes, minifig léptékű próbálkozással adta tanúbizonyságát annak, hogy itt igenis súlyos…..
fragmented_erugif 2010.11.22 22:57:45
A kalózokra vonatkozó Disney megállapodás megerősítésén kívül eddig nem sok hírt hallhattunk a jövő év talán leginkább várt vonaláról, a Karib-tenger kalózairól. Képek részletek egyelőre nem kerültek napvilágra, a szokásosnál is jobban zár a két gyár titokretesze.Ebben…..
harminc Nem mindennapi kenyerünk 2010.11.08 16:55:00
Tészta. Mama, odalenn Zalában, így hívta. Minimum két "t"-vel indította el, elnyújtotta az "é"-t is rendesen, és többivel sem sietett: ttééészta. Egyszerre jelző és főnév, egyszerre gyűjtő- és márkanév: tészta. A tészta lehetett sütemény is, mint…..
 Köszönjük szépen a mait Kacagó Gerlének (tudjátok, a Szárazbarát óta nyelvújító) - Az Ingyenélő és A Balek után jó újra olvasni valamit a témában.  A tarhálós Nem számít, hogy azért, mert csórók, bunkók, vagy csak lusták elmenni a boltba, a tarhálósok…..
fragmented_erugif 2010.10.08 14:22:57
@cd-r: mintha magamat látnám :D de rájöttem, hogy macerás. sokkal egyszerűbb szimplán nemet mondani.
-Hát ezt nem hiszem el! Hijj, Zsolyesz, a Jóisten áldjon már meg - ezer éve nem láttalak. Megint összeállt a szigetes törzsgárda!-Gyá, csááá! Néztelek a viven, asszonypajtást hegeszteném erőst. Gratula.-Kösz, de azért ilyeneket most már ne nagyon mondjál, érted. Mégiscsak a…..
fragmented_erugif 2010.09.30 13:04:18
| via LEGOS! |..
harminc One, but not the same? 2010.08.31 16:17:00
A BKV olvasztótégelye naponta nem tudom hány százezer embert ereszt össze, az biztos, hogy minden egyes nap egy vagyok közülük. Várok. Felszállok. Felteszem a fülhallgatót és eldöntöm, hogy milyen hangulattal színezzem be a következő negyvenakárhány percet - naponta kétszer.…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
fragmented_erugif 2010.08.26 12:24:54
@scsaba1: például szalkszentmárton(csancsók), dunavecse(létrások) és dunapataj(denevérek). érdekesek ezek az elnevezések. engem is érdekelne még pár ilyen, és persze a keletkezésüket.
fragmented_erugif 2010.08.26 09:06:15
@nosferato: én is újvárosi vagyok, és a mi körünkben elfogadott ez a becézési módszer. mi a problémád vele?
Bár korábban is volt pár nagy-nagy rácsodálkozásom arra, mi mindent gyárt a LEGO, amikor Scorpicore megküldte a mai végigjátszást, igencsak elkerekedett a szemem. Micsoda színek, micsoda játék! Bár én gyerekkoromban soha nem játszottam volna ilyennel, nem úgy, mint jópár…..
A múlt heti nyaralás (quasi internet elvonás) annyi csodálatos linket hordott össze a gépemre, hogy még futja már is belőlük.LEGO Call of Duty?Pedig az erőszaknak nem vagyok híve. (Ha nem nézed volna meg az előbbi linken a videót)Mondom, hogy nem.8 évszak. (Csak négy.)Minden gyerek…..
Szolgálati közlemény: Elnézést mindazoktól, akik kockavásárlási tippekre vagy saját építésű alkotásokra várnak. Ígérem, nem marad el. Addig is "konzerv", de annál érdekesebb bejegyzések jönnek. Tegye fel a kezét, aki szereti a Lego autókat, és még nem hallott a…..
fragmented_erugif 2010.07.17 19:44:36
@Scorpicore: volt már példa versenyre, gondolom láttad. alig volt valami értékelhető jelentkező. és közben nem is volt annyira nehéz a téma. ez nézőpont kérdése persze.
de véleményem szerint jó ötlet, csak még kevesebb jelentkező lenne rá.
fragmented_erugif 2010.07.19 17:43:56
@tutuka: lehet benne valami :D
Múlt héten merült fel a kommentek között, hogy bizony vannak közöttünk olyanok, akik csont nélkül összekeverték gyerekkorukban a legóikat a másokéval, hogy kockáikban egyesülve hatalmasakat építsenek. Ráadásul mindezt úgy, hogy utána ki-ki megtalálta a saját cuccát, soha…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Végre csordogálnak nagyobb felbontású képek a nyári / őszi megjelenésű készletekről, nem kell tovább erőltetni a szemem, hogy kiderüljön, mégis mi a fene lehet a dobozokban.3221 - LEGO City Truck és 7848 - Toys R Us delivery truckA két kamionnak csak a színe különböző az…..