Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dominikanyja

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt szerzője, CMT2K nem hétköznapi okokból ment el az Egyesült Államokba: mozgáskorlátozottként ugyanis nehezen talált normális munkahelyet magának és a közlekedés is szinte megoldhatatlan gondot jelentett. Mindez lassan másfél évtizede volt, azóta az élet sokat…..
Emlékeznek még? Volt néhány éve egy Bakács Tibor nevű humorista, már-már olyan celebféleség, egészen az egyik kereskedelmi tévé tehetségkutatójának zsűritagságáig vitte. Gyakran szerepelt a televíziókban, tényleg jópofákat mondott. Aztán jött a hír: téli szalámit akart…..
Nem csoda, hogy nálunk ilyen rossz a rák túlélési aránya. Tisztelt Cím!   Akkor most leírom az én történetemet ez is egy Erzsébet kórházban történt. 2013 május 13-án találtam egy csomót a mellemben,mivel  a családunkban anyai ágon mindenkinek mell rákja volt…..
A hírek szerint személyesen az MNB elnöke tervezi a Nemzeti Bank új logóját. A Bilderberg-csoport által megbízott  Viviane Reding által megbízott Bajnai által megbízott kommunista hekkerek feltörték Matolcsy laptopját, és megszerezték a szupertitkos logóvázlatot.…..