Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AligatorHunter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Új Ellenállás az emberekről szól, nem pedig a pártokról. Magyarországon minden hatalom a népé, és nem a politikai elité. Ezt soha nem szabad elfelejteni. Nem a sült galambot kell várni, hogy majd a politikusok egymás közt elintézik az ország bajait, hanem az embereknek kell…..
A rektori fizetések ügyében a TASZ segítségével indítottam próbapert a Szent István Egyetem rektora ellen még tavaly, és 2010. május 27-i precedens értékű jogerős döntésében a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az egyetemi vezetők fizetése mindenki számára…..
AligatorHunter 2010.06.28 07:50:10
@maid: A felső vezetés tőlük kapja a szavazatokat, no meg az információt. Ők a zsarolhatók. A bármikor kirúghatlak, de nem teszem, ezért hálával tartozol.
De ez csak az érem egyik oldala.
Sok 50+ nagyon is tud oktatni, a fejlődést pedig nem tudja akadályozni, hisz nem ő a tantárgyvezető. A probléma az alkalmatlan vezetőtanári tömegekben van, akik a nevüket adják, de nem tesznek semmit. Na jó, néha kirugatják az alkalmasat, hogy a nevüket adhassák, de továbbra se kelljen semmit tenniük. Ezt erkölccsel bíró országokban okirathamisításnak nevezik. Nálunk elfogadott szokás, hogy egyesek úgy vezetnek tárgyakat, hogy életükben sem tanították.
Egyébként szerinted mi lenne az etikus az 50+ adjunktusokkal? Dolgozott 30 évet egy területen, ért hozzá. És kiderül, hogy neki angolul kéne publikálni. Tudományosan igazolt, hogy nyelvet tanulni fiatalon lehet. Neki erre fiatalon nem volt módja. (A mai fiatalok nagy részének sem megy.) Hirtelen 40+ ként előírják neki az új tudományos eredményt. Az alapozó tárgyakban azt kell tanítania ami régen középiskolás anyag volt, többszáz embernek, és pót-pót-pótvizsgáztatnia, de közben legyen a tudomány élvonalában. 50+-ként.
A teljesíthetetlen előírások a kiszolgáltatottság melegágyai. Aki megszegi őket, azt vagy "beszervezik" vagy leváltják. És hogy kivel mi történik, azt azok döntik el, akik a helyzet haszonélvezőiként a teljesíthetetlen előírásokat hozzák.
2010. május 27-i precedens értékű jogerős döntésében a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az egyetemi vezetők fizetése mindenki számára megismerhető adat. A Bodoky Tamás újságíró és a TASZ által indított próbaper a gödöllői Szent István Egyetem ellen indult,…..
AligatorHunter 2010.06.25 13:50:56
@lobellone: A disznóságok eltitkolásának lényege, hogy törvénysértések árán sem adják ki az adatokat. A bíróságok pedig a felperes kérése ellenére sem kérik ki. A bíróságokon is ott vannak az embereik.
A HÖK pedig az utódnevelés helye. Ezért nem lesz jobb később sem. A HÖK-ben korrumpálják az utódokat, akikből aztán új vezetők lesznek és így folytatódik az egész.
A szakszervezet meg sem mer mukkanni. Mit tehet ebben az országban egy tisztességes ember, ha túl akarja élni? Ültethet virágot a saját kertjébe a kulturált környezet érdekében.