Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kendernay-nagyidai.gertrúd (kng)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a magyar nyelvvel van a probléma... Lehet, hogy a nemeket diszkréten elrejtő nyelvünk elrejti a nemek különbözőségéről való gondolkodást. Azt, ami más nyelvekben magától értetődő, hogy más vonzatok társulnak különböző nemű szavakhoz, és ezáltal más…..
Izgalmas játék Brüsszel. És, vigyázat, többszereplős. Első ránézésre bonyolult, de ha a hatalom logikája mentén közelítjük, talán érthetővé és valóban izgalmassá válik. Annál is inkább, mert az intézmények hosszú időn keresztül épülgettek, építgették őket, senki…..
Non omnis moriar Nyáron beszéltünk utoljára. Tervekről, doktoriról, menetrendről, aktuális külpolitikai kérdésekről. Akkor is, mint mindig, minden külpolitikai eseményről tudtál, a legutolsó részletekig, vérbeli profi módjára. Megbeszéltük, hogy tavasszal munkába kezdek és…..
    Állandóan visszatérő kérdés, hogy hol vannak a nők a magyar közéletből? Bár lehet, hogy a kérdés csak számomra visszatérő, hiszen egy férfiak által meghatározott világban nem biztos, hogy hiányoznak a nők a vezető szerepekből, tehát az alapkérdés fel sem…..