Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CyZy

6 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telegdi Zsolt (33) r. törzsőrmester (posztumusz r. hadnagy) 2010. augusztus 16-án 11.15-kor az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán a 63-es kilométerkőnél életét vesztette az általa vezetett rendőrmotor kritikus műszaki állapota miatt. A baleset napján a járőrt rádión…..
CyZy 2010.12.02 09:32:00
Adófizető Az ÁSZ tövig nyal 2010.07.08 09:49:00
És még csak nem is titkolja. Mind tudtuk, hogy eljön a pillanat, amikor a káder felfedi lapjait, csak azt nem gondoltuk, hogy ennyire pofátlanul látványosan teszi. Az Állami Számvevőszék úgy döntött, hogy kiteszi a papírost. Azt a papírost, melynek a minőségét úgy lehetne…..
A kormányzati honlapok átdolgozása, átnézése, összevonása a kormányváltás után egyből elkezdődött (OMG). oatbx vette észre és küldte el nekünk, hogy hegesztik az új kormányzati honlapokat, de bizony egy-két hiba becsúszott. Vártam pár napot, hátha kijavítják, de nem…..
Adófizető A láthatatlan ember 2010.07.07 12:39:00
A szövegtől balra Felsőzsolca polgámestere, Fehér Attila áll az árvízszínű csomagolópapír előtt.Nektek ismerős?Láttátok már? Kizárt! Amióta az árvíz elvitte a fél falut, a helyiek arra panaszkodnak, hogy az Ember baj idején sehol sincs, nem tudják elérni. Emiatt azt…..
Kósa Lajos, amikor éppen nem a forintot döntögeti, akkor a talpon maradt magyar emberrel teszi ugyanezt. Nem sok mindenkiről gondolom azt, hogy inkább nem kéne megszólalnia és mondjuk mehetne kertészkedni, vagy CNC esztergálni ahelyett, hogy mozgatná a száját. Legújabb eszmefuttatása…..
Adófizető Napi abszurd 1. 2010.07.05 17:52:00
Még 24 óra sem telt el azóta, hogy megszületett első posztom, máris el kellett indítani ezt a rovatot. Meglepettségemből úgy érzem, hogy én voltam felkészületlen :)"Razziát tartott a rendőrség és a Vám- és Pénzügyőrség péntek este a soproni Volt fesztiválon, karöltve…..
A Nemzeti Együttműködés Kormánya nemrég rábukkant Magyarország egyik legnagyobb és legégetőbb problémájára, a jegybankelnök fizetésére. A magyar GDP jelentős részét kitevő, és éppen ezért fejlődésünk gátjaként tekinthető 8-2=6 millió forintos különbözet…..
Adófizető Röghöz kötve 2010.07.04 18:57:00
A piacgazdaság (és a demokrácia) egyik legjelentősebb vívmánya, hogy ha egy szolgáltatással nem vagyok elégedett, akkor átmehetek egy másik szolgáltatóhoz. Viszem a pénzem, ha úgy látom itt nincs jó helyen és máshol jobb szolgáltatást kapok cserébe. De attól a…..
Kínát is elérte egy újabb nyugati métely: a társkeresős tévéműsoroké. Meghökkentő a hír, amit a Time magazin tett közzé, de valahol érthető: nagy az ország, sok benne a magányos fiatal, a piac tehát megvolt rá, már csak a cenzor elvtársaknál kellett átverni a formátumot,…..
Anglia - Szlovénia: izgalmas meccs volt, csinos focistákkal - legalábbis Karafiáth Orsi szerint. A kulturdémon ezúttal kommentátorként próbálta ki magát. ..
Vastagbőr Az első figyelmeztetés 2010.07.01 13:41:00
2010. július 1. Jegyezzük meg ezt a napot. Ugyanis a mai napon, látszólag egymástól függetlenül szólt be a Fidesznek a Magyar Nemzet és a Heti Válasz. Ilyen még nem nagyon történt, így nyugodtan tekinthetjük ezt az első, "baráti" figyelmeztetésnek. Persze, igazából…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
Vastagbőr Choli bácsi 2010.06.26 09:01:00
Choli Daróczi József (71) elismert roma költő-műfordító, az Országos Roma Közérdekű Muzeális Gyűjtemény és Kiállítási Galéria igazgatója. Choli bácsi hitvallásával maximálisan egyet tudunk érteni, legyen a roma értelmiség a példakép és a követendő út minden roma…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
CyZy 2010.06.25 14:33:10
@J. McClane: van ennek is jó oldala. csak egyszer kell postot írni, aztán a következőt megírja helyetted, akinek "térdig gázoltál" a becsületébe, aztán majd arra jön a reply attól akit meg ő sértett meg, és így tovább... kevesebb meló, több cikk
Vastagbőr Schmitt és Schmidt 2010.06.25 13:01:00
A ma.hu úgy értesült a múlt héten, hogy Schmitt Pálnak az unokaöccse, az alig 30 esztendős Schmitt Pál Péter lehet a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. Ezt állítólag Szűts Ildikó távozó vezérigazgató jelentette be a Posta felső vezetésének. Schmitt Pál Péter eddig…..