Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zéj

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igazak a pletykák, a legmenőbb tévés melót a House forgatásán lehet megtalálni, mégis akad olyan szórakoztatóipari szakmunkás, akinek az sem tetszik, hogy a kellékek tutujgatása helyett bekokózva fogdoshatja a kolléganőit. Egy Carl Jones nevű csávó ugyanis beperelte a…..
zéj 2010.07.22 18:07:30
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
zéj 2010.06.25 14:31:14
Csak azért regisztráltam, hogy kapjak egy ímélt végre valahonnan... hüp.

Én nem vagyok se vallásos, se orbánista, se schmittpálos, de ezt a fölszopós, meg udvaribolondos részt nem értem. Meg azt sem értem, hogy miért van az, hogy már előre fikáz mindenki mindent, ami nem a saját kis megszokott alomból való.

Szegény elnyomott gondolkodók és értelmiségiek! Úgy sajnálom ilyenkor őket, hát nem .aszogathatnak senkit, mert az internet is meg lesz cenzúrázva! hüp. Egyébként a tartalomszolgáltatók önmérsékletének hiánya vezet oda, hogy vissza kell majd venni egy kicsit és nem lehet k...anyázni majd csak úgy bárkit, meg a tv-be le nem adható tartalmat felrakni a netre, majd ott megnézi a 7 éves julika, hogy kell örömlánykodni. Vagyis lehet, csak adott esetben majd helyre kell igazítani, meg be kell fizetni a büntit, ha a bíróság úgy dönt. Hát ez szomorú. Nagyon nehéz lesz ezek után majd megélniazinternetből...

Peeersze a Scmitt Pál egy kuki, mert mindenki kuki, meg jelentéktelen személyiség, aki valaha is 2 méterre megközelítette Orbán Viktort. Nem jó nekünk ez anyucciiii! Másik ló kell, egy sokkal jobb, aki nem ilyen. Mert Schmitt Pál csak olimpiai bajnok, első számú nemzetközi sportvezetők közül való, diplomata, mellesleg nem vádolható azzal sem, hogy 89-ig sehol nem volt, mostmeg jön a nyakunkra. Peeersze mindenki színt vallhat, mert ez ugye a divat manapság, vállaljuk fel, ez olyan amerikás-liberálisos, csak a köztársaságielnök, az jöjjön már legyenszíves más bolygóról. Baromság. Meg felszopózni, droidozni és udvaribolondozni is baromság. "Hát nem lesz fontos ember." Mert eddig az volt? Jaaa most ha már elkúrtuk, és itt a kétharmad, akkor támasszák fel Kossuth Lajost, vagy Nagy Imrét. És azok, akik orba-szájba szidták Sólyom Lászlót, most féltik őt, amit nem ért még maga Sólyom sem. És akkor ki legyen a köztelnök? hamár nem jó a Pali?

Egyébként gratulálok a baloldal prominenseinek (és beleértem a médiákokat is), hogy ezt az egész szellemiséget kiengedték a palackból. Egyszer olvasnék legalább már olyat, hogy "gyerekek ezt mi csináltuk. A mi teremtményeink. Addig tömtük orvosságainkkal a népet, amíg a bacikra már semmi nem hat." Majomkodás ez itt, semmi más. Ja és baloldali vagyok valahol (nem pártilag), de az ilyen divatidiotizmusból elegem van, hogy mindenki .asz. Ez itt kérem a dekonstrukció összekeverése a destrukcióval. Remélem Schmitt Pál lesz a köztársasági elnök! Uraim ki kell egyezni. Ez a baloldal kétharmada is. Viseljük méltóságteljesen!