Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timothy Sparrow

36 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fejlemények: szereztem műanyag maszkokat, tehát az év végi project már készülőben. A kardomat Fushimihez leadtam körbevágásra, tehát az is szép lassan elindul útjára XP Szombaton megyek Fujoshi-conra ahol cheshire Grell leszek és nap végén átöltözök szexi verzióba XD…..
Hát szóval szép lassan nekiállok Fushimi Saruhiko rucijának. A szabásmintán még erősen agyalok, sok gondom lesz vele. Anyagot még nem sikerült vennem, de még ráérek bőven akár következő hónapban is bevásárolni XP Viszont a kardhoz való léceket megvettem. Obi-ban egész…..
https://www.facebook.com/grellsensei Nos kérem szépen szakítottam a hagyományaimmal és elindítottam egy oldalt facebook-n. Mostantól az oldalon is próbálok tevékenykedni. Remélhetőleg így többen utolérnek majd, és talán a sunyi rajongóim is felfedik kilétüket XDDD Túl vagyok…..
P!nk - Who knew Hát.. mit is mondhatnék... Nos igen, a Holdfénycon nem jött össze, viszont lett néhány új barátom. Animekarácsony viszont egész jól ment. Ugyan a nap elejént szétjött a bőrövem, de sikerült megragasztani és egész jól szerepeltem. Jelölést persze megint…..
Hát nem véletlen nem kerültek ki a beígért posztok. A holdfény-re tervezett cp nem készült el időben. Ebből kifolyólag jövőre tolódik vagy még későbbre ˇˇ Conon Yipyip illetve Cheshire Grell voltam. Élmények: Szirmai Gergő autogrammja és elismerése, 2nap tömény karaoke,…..
Mindjárt itt a Holdfénycon és persze megint sehol sem állok cp ügyileg. Amikor elkezdtem gondolkozni, hogy minek is öltözhetnék megkérdeztem anyumat. Mivel egy olyan karaktert szerettem volna, akit mindenki ismer. Sok hülye ötlettel álltunk elő, de végül egy olyat mondott amin úgy…..
http://tv2.hu/musoraink/mokka/118084_karaszt_nem_ragadta_magaval_a_cosplay.htmlUgye sokan láttátok ezt a szösszenetet? Nos kinek mi a véleménye? Szerintem nagyjából ugyanaz. Szép és jó , hogy ismét próbáltak valami mutatni belőlünk, de rövid volt és tartalom nélküli. Ebből…..
Ahogyan ígértem visszatértem. Vasáranp volt Aniwacon amire elmentem. Hát... Először is kezdjük azzal, hogy szombaton lett volna Gangnam style flashmob amit lefújtak. Közben én meg már elkészültem a táblámmal ami természetesen Gangnam style-os. Gondoltam sebaj, majd elviszem conra.…..
Úgy érzem sose lesz erősségem a blogozás. Valahogy mindig kimegy a fejemből. Tehát röviden tömören:Nyári con jó volt, új oldalamat fedeztem fel a picsavillantás terén, Cosplayer expo-n jo volt a Yipyip-ezés, imádtam, bár sajnos nem sokat tudtam felvenni a jelmezt, a Marvel-es…..
Helló evribodri. A fölös témákat  hagyjuk is, ugorjunk most kapásból a lényegre. Tehát tavaszi cp-m Okumura Yukio lesz. A kabát lassan készül, a paróka is hamarosan meg lesz és az anyag is a kis tartókáimnak. Sminkpróba megvolt, biztonság esetére bőrszínű körömlakkom is…..
 Olvastam (olvastunk!) egy bizonyos blogbejegyzést (illetve többet is XD) ami eléggé felháborító volt. Ezen felbuzdulva arra gondoltam, hogy írok egy bejegyzést a yaoi-ról... Egy fanboy (na jó fangirl) szemléletében.Először is, a yaoi, mint azt tudjuk.. ˇˇ 2 homokos szépfiú…..
2perc Festőművész elefánt 2011.11.30 11:28:00
2perc.blog.hu..
Timothy Sparrow 2012.01.22 22:33:36
2perc.blog.hu..
Timothy Sparrow 2012.01.22 22:21:21
2perc A legmenőbb kisbaba 2012.01.16 17:26:13
2perc.blog.hu..
Timothy Sparrow 2012.01.22 22:12:56
 Őhm... Működik még ez az izé? *böködi a monitort* áhh betöltött, akkor igen ^^ Szóval... Tudom, megint eltelt egy jóóó hosszú idő. tehát összefoglalom mi történt azóta NAGY VONALAKBAN!khm... Megnéztem pár animét, voltam rendezvényen, (igen a szalagavatót is…..
 Szombaton volt tabló-fotózásom. Sikerült jó képet csinálni, úgyhogy boldog vagyok ^^ kicsit emo-s lett, de ki van húzva a szemem és a home-made csattom is rajtam van ^^ Ha meglesz a kép felrakom majd.Téli conDecember 10-én lesz a nagy téli Mondocon amire nagyon szeretnék…..
 Ezt is egyszer álmodtam. Valószínűleg be fogom adni fanfic-re valamikor ^^(elnézést kérek, de akárhogy szerkesztem, nem engedi hogy rendesen mggjelenjen az a néhány bekezdés. ugyhogy jelöljétek ki, ugy olvashatóbb. esetleg másoljátok ki valahova) Grell…..
Ezt még év elején álmodtam. Gondoltam bemásolom, hogy mindenki láthassa... XD A halálisten apja   A halálistenek általában nem ismerik szüleiket. Több magyarázat is van rá. Az egyik, hogy közvetlen születésük után elveszítik anyjukat és nem sokkal később apjukat is.…..
 Nagyon sokáig nem írtam. Azóta eltelt a nyár is és megint suli van. Év végén buktam, de pótvizsgán átmentem, rengeteg tapasztalatomlett, önbizalmam annál kevesebb. Most a bukott tantárgyból egész jól állok de a többi...T.O.SZ. meet-ekre azóta is járok rendszeresen.…..
A pénteki napot túlélve suliból sétáltam az autóhoz. Apu jött értem, hogy hazavigyen. Első közlendője volt hogy a mamám meghalt... Ugyan fel voltam rá készülve, de mégis kicsit lesokkolt. Kellett egy kis idő, hogy magamhoz térjek... Itthon még kicsit depiztem és készültem a…..
Még soha nem voltam animés farsangi bulin. Szombaton viszont eljött az idő, hogy kipróbáljam XD Nishivel és Winryvel szórakoztam végül Nishi ment táncolni igy 2-en maradtunk. Beszélgettünk, egész jól összebarátkoztunk. Voltak akik néha heccelődtek, hogy antiszockodunk, dehát…..
Nem is olyan régen végre sikeresen TOSZ-tag lettem. Már elég régóta próbálkoztam mire végre észrevettek XD Vasárnap (tegnap) voltam az első meet-emen. Megismerkedtem pár taggal és barátokra is leltem. Remélem eldöntik hamar, hogy melyik becenevemet fogják használni XD Az omegában…..
Kijött az új Kuroshitsuji OVA. Gondolom sokatok látta már. Begdöbbentő jelenetek fogadtak mikor elkezdtem nézni. Azok a pózok.... Spoiler nincs, lehet hogy valaki még nem látta >.< Csak annyit mondhatok: All in all, that's the best Kuroshitsuji OVA. XDDD Persze csak Grell miatt…..