Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www81

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem én is tudom öregbíteni a Bajcsy Kórház hírnevét. Tavaly nyáron, éjjel 3 óra körül arra ébredtem, hogy iszonyatosan viszketek, és mikor belenéztem a tükörbe vizes hólyagok tömkelegét láttam magamon. Az egész testemet-talpamtól,a fejem búbjáig – beborította.…..
www81 2010.06.24 23:46:23
@aesculap:Köszi a tanácsokat,azóta léptem,és egy nagyon neves orvoshoz járok aki a Péterfy-hez tartozó Alsóerdősor utcai kórházban rendel.
Akit említettél kettes számú sebésznek,ő nem ment nyugdíjba,tavaly az elsők között tudtam meg hogy egy észak mo-i székhelyű kórházban van,és műtött is engem,sokat beszéltem vele lábadozásom idején tavaly szeptemberben vele ezekről a dolgokról.Gondolom arra gondoltál,akinek történelmi vonatkozású neve van,egy vár kapitánya volt a középkorban:))
www81 2010.06.25 00:02:27
@aesculap: Amit még elfelejtettem:
Az az orvos legalább megmondhatta volna hogy nem ért annyira a dologhoz,tök megértettem volna és léptem volna tovább.Mert amit nem irtam le,az hogy jártam még hozzá utána és két évre rá a bélen műtéti seb behegesedett,és újra súlyos passage zavar volt tavaly.Ugyanezt megtörtént,csak annyi külömbséggel hogy felkerestem a fennt emlitett sebészt és nevetve mondta hogy egyértelmű opus!Igy nem szenvedtem annyit,meg elmodtam neki hogy a hegesedést nem kimutatható laborvizsgálatokból,és a műszeres vizsgálat típusa és módja sem mindegy hogy mit kér.