Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amraz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti címet az ismerősöm ihlette.1.Hétfő reggel beballag a kapitányságra. A hétvégétől lelkesen, még a buli hangulata visszahangzik lelkében, ám nem sokáig élvezi a hétvége utóképeit, mert közlik vele, hogy 8 után osztályértekezlet. Ismerős ki nem állhatja a reggeli…..
Brill Séró Hajvarázs 2010.09.01 22:19:00
Az ember lánya legyen stílusos és időnként hökkentse meg a környezetét...Vörösből mondjuk szőkébe. Csak azért, mert...Nos, azzal kezdődött nem mindennapi kalandom, hogy a fodrásszal majd ölre mentünk azért, hogy milyen színű és hosszúságú legyen a hajam. Ő ragaszkodott a…..
Túl vagyok egy remek három napos bulin az egyik baráti társasággal. Minden évben 3 napra összejövünk egy vadászháznál.Az első este szolid ivászat volt, meg köcsögös bab és szarvaspörkölt evészet. Mindkettőt a mohácsi barátok csinálták, a köcsögös bab érdekes ,ahogy…..
Brill Séró Újabb randi 2010.08.22 05:58:00
Ígértem és reméltem, hogy a szimpatikus fiatalemberről még lesz mit írnom. Nos, már nem egyszer találkoztunk. A helyszín és az időpont eléggé változatos. Volt hogy vacsorázni mentünk, máskor szökőkutakkal teli parkban nyaltunk egy fagyit, aztán kávéházban röppent el egy…..
Brill Séró Vási a pláziban 2010.08.15 13:25:00
Csak hogy trendi legyek! :DAz egyik délután nyakunkba vettük barátosnémmal a várost. Szerettem volna egy aranyos ruhát, valami jó kis rövidet, amiben most flangálnak a csajok.Az egyik nagy bevásárló központba tévedtünk be, nem is annyira véletlenül, mert előre le  volt…..
Brill Séró Hálószoba titkok 2010.08.12 01:07:00
Mielőtt a közepébe vágnánk, hosszú mesére készüljetek! :)Jogerős szabin van már jó ideje. Viszont a munka nem állhat meg. Persze ő nem bírja ki, hogy ne hívogassa bent az embereket, mert aug. 1-gyel magasabb besorolásba került, s már boldog-boldogtalant azzal nyaggat, hogy az…..
Brill Séró Esküvő 2010.08.08 20:16:28
Ki kell ábrándítsak gyorsan mindenkit, nem én mentem férjhez, bár a szomszéd asszony épp a napokban csengetett be és kérdezte meg, hogy élek-e még, mert olyan ritkán lát. És már azt hitte, hogy férjhez mentem, lebabáztam, csak ő nem tud róla. :) Nos, ez nem az a mese. :)Bár, ha…..
Brill Séró Programok 2010.07.31 02:02:00
Hogy van az, hogy néha szinte hónapokig nem történik semmi, aztán meg annyi meghívást kap az ember lánya, hogy nem győz szelektálni a jobbnál jobb programok közül?!Lássuk a nyaramat nagy vonalakban. Júliusban úgy néz ki, hogy az összes hétvégére volt valami rendezvény…..
Ez is eljött. Pikk-pakk elrepült az év első fele, s már csak arra eszméltem elsötétített irodám ablakán kitekintve, hogy odakinn javában tombol a nyár.De hol voltam én közben? :D Ja tudom. Sztahanov módjára dolgoztam a népköztársaság döcögő szekerének előre lendítésében.…..
Brill Séró Unalmas napok 2010.06.21 10:51:00
Már azt gondolná az ember, hogy a munkahelyen unalmasan telnek a napok. Pedig ez nem igaz.dr. Jogerős ismét terítékre került. :) Szerintem senki nem hitte volna, hogy lehet még fokozni és tényleg benyel minden hülyeséget, de megint sikerült. :)Jött egy új kolléga. Legyen mondjuk…..
Az alant leírt eset megesett. Okulásként adom közre.Az ember lánya kihasználja a net nyújtotta előnyöket. Nem kell elmenni sehova, bejön az egész világ. A társkeresés világa is. Csak ülünk a gép előtt és jönnek-mennek az üzenetek. Aztán egy idő után az ember egyre nagyobb…..