Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schr62

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyen mellényúlhatunk és sokat bukhatunk, ha rosszul döntünk a burkolat megrendelésénél. Próbálok segíteni néhány tippel...
A Halloween nevében mindenszentek ünnepét őrzi, de tartalmában pogány. A töklámpás, a jelmezes kéregetés, de még az almahalászat eredete is az ókorba nyúlik vissza. A Halloween a kelta Samhainra vezethető vissza, ami pedig erősen a halottakhoz kötődik (Samhain a kelta naptár utolsó napja, a szó a…..
Minő meglepetés, így az ősz derekán narancssárgában díszelegnek a zöldséges pultok, vétek lenne kihagyni az egyik legfűszeresebb krémlevest, a sütőtök levest. Szóval álljunk is neki, ne…. Ide majdnem írtam egy vicces szójátékot, de inkább mégse. A magam részéről nem tartom túl sokra a sütőtököt –…..
Két napig nem ment otthon a fűtés, szétfagytam. Persze nem volt 20 foknál hidegebb a lakásban, de mégis jeges volt minden tagom. Előkerültek a vastag köntösök, a mamuszok, a puha takarók, és a fázást elkerülendő, sokat tettem-vettem az őszi kertben. A lehullott falevelek…..
schr62 2017.10.10 17:00:56
Nagyon érdekes, egyben elkeserítő levelet kaptunk egyik olvasónktól, amit most közzé is teszünk. Az információkat egy helyi lakostól kaptuk, kérésére nevét nem tesszük közzé. Próbáltuk felvenni a kapcsolatot az érintett személlyel, hogy ellenőrizzük a kapott információkat, sajnos választ nem…..
A Hard Dog Race verseny nyár elején számunkra a 6 km-es ún. Base versennyel indult, de a szeptember egy 12 km-es, 22 akadállyal megtűzdelt versenyt tartogatott. Már a fele akkora sem volt egyszerű, így óvatosan álltunk neki a szervezésnek, de végül 21 fős eszkulápos különítmény vágott neki a…..
A Barátok közt egykori szereplőjének (16 éven át láthattunk a sorozatban) újabb feladatot talált az RTL: az X-Faktor műsorvezetése mellett a Reggeli egyik házigazdája lesz, és Fehér Tiborral párban váltják majd Peller Annát és férjét, Lukács Miklóst. A színésznő a hírt közzétevő Blikknek nem…..
Többször láttam más fitness oldalakon, egészséges receptek hozzávalójaként az édesburgonyát, de én magam valahogy nagyon sokig nem éreztem a késztetést, hogy megkóstoljam. Krumpli ízt képzeltem el, édesen. És a fejemben ez egy nem túl csábító ízvilágként állt össze. Néhány héttel ezelőtt viszont…..
schr62 2017.07.06 15:40:42
Tavaly - 2016-ban – egy sérülés miatt az Élet úgy hozta, hogy hármasban indultunk neki az UB-nak, a négyes csapat helyett. Nem sokat gondolkodtunk. Belevágtunk és hárman lányok megcsináltuk, bár sajnos a versenyszabályzat furcsasága miatt 4-es csapatok között kerültünk értékelésre… Már a célban…..
schr62 2017.05.26 12:26:20
@rrroka: biciglivel is nezen ment a 24 óra, futva meg hazugság..
A mai világban a kerékpározás a túl nagy forgalom miatt hihetetlen koncentrációt igényel és túl sok veszéllyel jár. A SmartHalo okos bringa rendszerével a kerékpározás újra fesztelenné válhat. A kormányra szerelt fénysávokat használó eszköz rengeteg beépített hasznos funkcióval bír. Egy valódi okos…..
Nem tudom mitől bátaszéki, de az biztos, hogy apai nagyanyám adta át anyámnak a receptet, kvázi, mint hozományt. Sok mindent nem kapott tőle szegény, de ezt igen. Kapcsolatuk tipikus anyós-meny viszony, inkább iszony volt. Navalya. Ez volt nagyanyám lánykori neve. Nyavalya Borbála. A Boriska.Többen…..
schr62 2017.04.13 09:07:59
@Heni süt neked: bátaszéki vagyok, de erről nem hallottam, nem láttam ez valami más..
vicces..
Filmbook Kincsem 2017.03.14 06:00:00
„Maga egy született vesztes, ma a pénzét veszíti el, holnap az életét..."..
Egy jó zsánerfilm. Romantikus kalandfilmet ígértek. Megkaptuk...
     Szinte menetrendszerűen érkeznek amerikai katonák hazánkba, hogy NATO szövetségesként együtt gyakorlatozzanak a magyar honvédekkel. Csak néhány hónapot lesznek nálunk, a szovjet katonákkal ellentétben, akik szintén ideiglenesnek nevezték az itt tartózkodásukat, de kissé elhúzódott a…..
schr62 2017.03.03 12:42:12
schr62 2017.03.03 12:43:23
Kritikus hajlam Stand 25 2017.03.01 16:11:22
Széll Tamás, Szulló Szabina, Hold utcai gasztropiac, ötker. Jól néz ki, jól mutat, jól hangzik, ahhoz képest, akitől kapod, nem is drága. Ésatöbbi ésatöbbi szlogenek és suttogó propaganda. Ez így van jól, kell a hírverés minden új helynek és kellenek az új helyek még mindig. Kell a verseny, kell a…..
schr62 2017.03.02 15:41:39
Naked Maria Dreamgirl 2017.02.28 10:21:44
schr62 2017.03.02 13:29:20
Arra lettem figyelmes, hogy az utóbbi időben a vécét lehúzva akár rögtön zuhanyozhatnék is. A tartály aljából ugyanis öblítéskor a víz a csövön kívüli világba is utat tört magának. Mindezt egyre nagyobb lelkesedéssel csinálta, így elérkezettnek láttam az időt, hogy a rendeltetésének megfelelő…..
Sörgeek A "Csíki sör" effektus 2017.01.30 12:41:13
Megint napok óta téma a neten az Igazi Csíki Sör, ugyanis kiírták a Facebook oldalukra, hogy bezár a bazár, mert a csúnya gonosz Heineken elérte a célját és be kell zárniuk. Ismerősen hangzik? Nem véletlenül. Egy cikk formájában fakadok ki és próbálom arra bíztatni az embereket, hogy próbálják meg…..
schr62 2017.01.31 10:12:33
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Emlékzetek arra biztos, hogy nemrég volt szó a blog hasábjain arról, hogy Palvin Barbi mostanában elkezdett különböző magazinoknak vetkőzni. Nem is olyan rég például a Maxim címlapján volt lenge öltözetben. Ha nem láttátok volna, akkor  ITT pótolhatjátok. Most a francia Lui magazinban mutatja meg…..
Csak a legidősebb COOLveteránok emlékeznek azokra az időkre, amikor még a kúl arcok mindennel foglalkoztak, csak a közélettel nem. A befelé fordulásnál, az elefántcsonttoronynál nem is tudnánk hirtelen so 2009-ebb dolgot mondani, és erre a legjobb példa Veronika. Az elképesztően…..
A Hableány nem is tudja, hogy milyen sokat köszönhet Széchenyi Istvánnak. Ha anno a gróf nem szorgalmazza a Tisza megszabályozását, akkor a Hableány se épülhetett volna meg. Nem tudom, vették-e a lapot, de ezzel az erőltetett körülírással akartam érzékeltetni, hogy a mostani célállomásunk…..
schr62 2016.09.02 15:46:25
Blue Lemon Spaghetti carbonara 2016.06.20 09:14:16
Folytatjuk  a 'zacskós és üveges mártás alapok nélkül könnyebb' sorozatunkat, aminek első eleme a mézes csirke volt. A spaghetti carbonara alapnak nevezett ételport a boltban lehet kapni, 26 grammot 338 forintért. A gyártó így írja le a receptet: "a csíkokra vagy kockára vágott sonkát vajon…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
schr62 2016.06.10 10:40:27
@totopad:
sajan vannak még ilyen állatok, csakmegdöglenek egyszer..
  Amikor először készítettem, csodálkozva kérdezték család tagjaim: "levestésztából, desszertet"?  Miután elkészült, azt kérdezték: "hová lett a tészta?"  Egy csodálatos desszertet ehettek és egy fantasztikus ízvilággal lehettek gazdagabbak! Ahogy én készítem: Az én…..