Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napidev

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi keynote három lábon állt, mint a tisztességes parasztember. Az egyik az iPodokról, a második az iTunesról, a harmadik az Apple TV-ről szólt. És az egészet áthatotta az új iOS-ek szelleme. Izgalmi állapotunk szintjeit megvizsgálva arra jutottunk, kezdjünk ma egy iPodos…..
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..
Év elején már nyerhettetek nálunk egy MacBookot, most azonban egy még forróbb nyereményjátékot hirdetünk a Trendmagazinnal közösen, hiszen a fődíj ezúttal egy olyan termék, amit hivatalosan még nem is lehet Magyarországon kapni. Egy 16 gigabájtos iPadről van szó, ami egyébként…..
napidev 2010.07.29 11:33:47
 " Ennek ellenére, a tűzijáték lemondásáért indított mozgalom akkor is csodálatos és valami egészen új, ha se pénz, se posztó nem jön ki belőle. Ha elmarad a színes rakéták kilövése a csatlakozó városokban, illetve – ha a kormány úgy dönt –…..
Ma kezdik el Európában is árulni az új modellt, Handrás ezért aztán immár hivatalos sorbanállóként úgy döntött, hogy az iPad után az iPhone 4-re is vár egy kicsit. Legutóbb New Yorkban nézte vagy egy napon át, ahogy a nagymutató újra és újra megtesz egy kört, most Párizsba…..
napidev 2010.06.24 10:19:24
@Kandras: a cikk alatti ajánlott bejegyzések és a trackback link közt. Lehet, hogy egy adblocker miatt nem látod.