Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PrimusSucks

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
25 színész 3 percben, avagy filmrészletek, melyek megmutatják, hogy a mára befutott színészek pályájuk kezdetén hogyan bontogatták szárnyaikat.A videón látható színészek és filmrészletek:Jim Carrey - Agylegény (1983)Ryan Gosling - Are You Afraid of the Dark (1995)Denzel…..
PrimusSucks 2011.08.22 10:31:39
Green Naugahyde címmel szeptemberben jelenik meg az új Primus-lemez. Ezt a Facebookon jelentette be az idei Volt fesztiválon is fellépő zenekar. A csapat utolsó nagylemeze 12 évvel ezelőtt jött ki Antipop címmel, igaz közben megjelent az új dalokat tartalmazó Animals Should Not Try to…..
Quimby - Kicsi ország (Tom-Tom Records) Öt év után december 16-án, tehát holnap jelenik meg hivatalosan a Quimby legújabb stúdióalbuma Kicsi ország címmel. A lemezt legkorábban Budapesten, az Almássy téren található Musicland lemezboltban lehet majd megvásárolni a holnap este 18…..
Hát, gyerekek, nem gondoltam volna, hogy az Irigy Hónaljmirigy valaha a B-oldal hasábjaira kerül...A dolog persze nem róluk szól, hanem a Quimbyről. A lenti dalt hallva az első gondolatom az volt: ez már a vég, ha a Mirigyék a Quimby-t dolgozzák fel. A helyzet azonban sokkal szomorúbb.…..
Már félig kész az új Red Hot Chili Peppers-lemez, mondta Chad Smith dobos a Music Radarnak. Ez náluk azt jelenti, hogy legalább húsz dalt már megírtak, de még felvesznek párat, majd ezután döntik el, hogy melyik kerül az albumra, melyik megy a kukába (vagy későbbi felhasználásra).…..
B-oldal TOP15 leszbikus klip EVÖR 2010.10.15 07:40:00
A cikket, az élményt és a válogatást köszönjük a Fluff magazinnak! A tengerentúlon, mint tudjuk, sokkal melegbarátabb a légkör. Rengeteg buli, fesztiválok, filmvetítések, és ahogy az L word-ben is láthattuk, még leszbikus tisztítószolgálat is a nők rendelkezésére…..
PrimusSucks 2010.10.15 13:09:22
Egy napja nem jut eszembe, melyik színészről szól az a magyar nyelvű four to the floor szám, amit 1-1 rádióban elkapok. Semmi különös nem történik benne, de benne van a név, úgyhogy sláger lett. Az elsőnek, aki kapásból tudja mondani, hogy mi az, kösz. (Soerii & Poolek -…..
PrimusSucks 2010.10.07 09:50:44