Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McLuhan

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasva fórumokat blogokat cikkeket az az érzésem támad, hogy a középkorban élünk. Szeretném hinni, hogy az országunkban nem reménytelen a kezdeményezésünk és valóban lesz rá precedens hogy valaki bankkártyával fizet! Mert ugye még a csapbból is ez folyik hogy "NE TEDD…..
GroupShopping Újra itt... 2010.08.01 14:15:00
Sziasztok,   Eltelt egy hét és nyaralásból visszatérve újra itt vagyunk. Sajnos honlapunk úgy néz ki a tervezetthez képest kicsit csúszik, de hamarosan elérhető lesz.   Mi a nyaralás alatt sem tétlenkedtük a honlapunk folyamatos tervezése mellett elkészültek az online…..
Tamás ha minden igaz egy elég hajmeresztő csúsztatást talált a CIB lakáshitel kamatainak számolásakor. Lehetséges lenne, hogy a bank 360 napra hirdeti ki az éves kamatlábat, amit aztán napra bontva felszoroz 365-tel? Most a CIB Bank verte ki nálam a biztosítékot egész pontosan…..
McLuhan 2010.07.20 23:15:01
Ennyi hülyeséget is rég olvastam!
azért számol 360 nappal mert megteheti, a világon 3 féle módszer van:
Francia: 360 nap
Angolszász: 365 nap
Német: 360 nap

a hiteled felvételénél beállíthatják a programban hogy melyikkel számol

A bank eldöntheti melyiket alkalmazza. Mielőtt az ember felháborodik olvasson szerintem utána, hogy melyiknek mi az előnye és mi a hátránya.
pl ha beírod a google keresőbe hogy: kamatszámítás módszerek máris részletes leírást találsz akár táblázattal ahol utána lehet számolni.

Én ott dolgoztam ahol a CIB-es "kamatszámító programot" készítik, és elárulok egy titkot NEM DOS-os.

Tény hogy az emberek fejében csak ez a 2 létezik Windows és DOS.
esetleg UNIX? (- .. nem írom le a céget aki fejleszti sem a program nevét)

Kamat: az a kamat amit látsz ők nem azzal számolnak! Ebben már a jutalék is benne van a te 5.99%-os kamatod a háttérben valószínű (BLDSZ kamat... csak a potosság kedvéért) ennél sokkal alacsonyabb szerintem most így vakon 1,7- és 2,5 között lehet. a különbözet a beépített jutalékok és egyéb díjak amit te nem is látsz :):)

Nem a feszültséget akartam kelteni csak a főoldalon megütötte a szemem és olvastam a sok "butaságot". Mindenen azért nem kell felháborodni. Én a helyedben inkább a deviza árfolyamoknak néznék utána, vagy a kamatperiódusnak és hogy tényleg a fordulónapon érvényes BUBOR, LIBOR, EURIBOR értékkel rekalkulálnak-e.! Ott inkább találsz érdekes dolgot mint a kamatnál... ezt hidd el nekem volt szerencsém hátulról is látni és jól működik. Cégünk nem csak a CIM-ben készítette a programot... szóval még össze is tudtam hasonlítani őket... :) ha ujra hitelt vennék fel és visszamehetnék CIB-et választanám!)
GroupShopping Hogyan is működik? 2010.07.17 21:54:00
Sziasztok, rengeteg levelet kaptunk, hogy "tök jó" meg minden csak írjuk le rézletesebben, hogy miért is jó a vásárlóknak, illetve hogyan is fog működni mindez. Hát jó hírem van, csináltunk egy ábrát ami a folyamatot jobban bemutatja, hogy mi is lesz tulajdonképpen ez a…..
Elsősorban Kínában lett nagy divat a Tuángòu (团购), azaz a csoportos vásárlás. Ennek lényege, hogy az egyéni vásárlások helyett az azonos terméket vásárlók együttes erővel próbálnak minél nagyobb kedvezményt elérni a kereskedőnél.   Magasabb árengedményt felénk…..
McLuhan 2010.07.13 12:35:11
Hi,

www.groupshopping.hu. Már lehet elő-regisztrálni. Ez kicsit más, az előttem szóló de a lényege ugyanaz.
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy csapatunk hamarosan útjára kel, és a vásárlói javaslatok alapján felkutatja potenciális partnereit! Első utunk során az Éttermek és Kávézók vezetőit keressük, meg ajánlatunkkal, a nagyobb városokban! (Város javaslataitokat is…..
Ha pusztán a játékosok képességeit, tehetségét, elmúlt években elért eredményeit, klubjaik jól csengő neveit nézzük, akkor a spanyol válogatott vitathatatlanul a világ legerősebb csapata, és akkor az Eb-győzelem még szóba sem került. Na, mindez egy világbajnoki cím…..
Néhány gondolat erejéig szeretnék szólni a partnereink előnyéről. Persze e cikket olvasva mindenki azt hiszi majd, hogy olyan nincs, hogy mindenkinek jó és közben senki nem veszít rajta. Gondolhatnánk ilyen nincs!!!  Mivel nem szeretnénk, hogy bárki is utólag rosszul érezze…..
A honlapunk készülőben, úgyhogy vásárolni még nem tudtok így kénytelenek vagyunk ajándékokat osztogatni, ha már fizetni nem lehet még az oldalunkon. Úgy gondoltuk szeretnénk a várakozást megkönnyíteni azáltal, hogy egy nyereményjátékra hívunk benneteket! Azok között…..
Talán ez nem is érdemel egy külön oldalt, mert mondhatnánk 50% kedvezmény.. miről kell itt még beszélni! Megéri és kész! Azért megosztanám a véleményemet hátha találtok benne 1-2 új gondolatot. Amit fontosnak érzek, hogy megemlítsek egy ember nem csak 1 kupont vehet, azaz…..
Járva a világot, olyan dologra lettem figyelmes ami alapjaiban változtatta meg a véleményemet az online kereskedelemről és marketingről.  Képzeljétek el egyik országban szándékosan nem írom le melyikben (ilyenkor jön hogy mégis leírom.. hihi), 50%-al olcsóbban tankolhatnak…..
 Élesszemű olvasónk megtalálta a perdöntő bizonyítékot, hogy Lampard lövése nem volt gól:    ..