Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotyasa98

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballszurkoló vagyok. Magyar futballszurkoló. Néha jó lenne brazilnak, franciának, vagy Uram bocsá' horvátnak lenni, de én egyszerűen képtelen vagyok többes szám első személyben beszélni más nemzet válogatottjáról. És vasárnap óta egy kicsit boldog vagyok, de kérlek, Titeket, ezért ne…..
1981. február 28. és március 1., a tél utolsó, és a tavasz első napja. (Szabad) Európa csendes... ..
zotyasa98 2016.11.05 19:56:31
Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk…..
Kedves olvasók, a közelgő Európa-bajnokság kapcsán zenés játékra invitálnánk Önöket! Kontinensünk nemes hagyománya, hogy országaink időről időre megmérkőznek különböző sportágakban: futballban, zenében, az egész világot felperzselő, pusztító háborúkban. E három közül kettőt kombinálnánk…..
1980. szeptember 3., Az ősz első szerdája. Az ország általános- és középiskoláiban megkezdődik a tanítás  Bocs, de én az iskolakezdésre egész máshogy emlékszem (Sz. Dózsás megjegyzése) Forrás: fortepan.hu Lássuk először a hét első felének legfontosabb közéleti és…..
Mivel a magyar válogatott fontos selejtezőt készül vívni Finnország válogatottja ellen, és minél jobban ismerjük ellenfelünket, annál jobb eséllyel tudjuk legyőzni, úgy döntöttünk, hogy nem csak a focistáikat meg a gasztronómiájukat elemezzük ki, hanem azt is megnézzük,…..
A cikk csúnya szavakat tartalmaz, elolvasását senkinek nem ajánljuk. Megválasztották hát újra. Csányi elnök urat. Annyi mindent el lehetne mondani. Oldalas cikkeket írni róla. Kivesézni amit mondott és nevetni, nevetni, hogy mekkora parasztvakítás az egész. Hogy ez az ember, aki…..
Nézem ezt a késő márciusi örökrangadót a magyar futball legszentebb szentélyében, és elgondolkozom ezen a sokat szenvedett kis csapaton. A Nemzet Csapatán, akit annyian és annyi rendszerben próbáltak elnyomni, megalázni, betiltani, átnevezni, nevetségessé tenni. Akitől 1971-ben is…..
zotyasa98 2015.03.24 22:20:46
Tetszettünk volna forradalmat csinálni. Miért hagytuk, hogy így legyen? Az elszalasztott lehetőség. Azt hittük, majd úgy élünk, mint az osztrákok meg a nyugatnémetek... ehelyett:..
Sajnos mára a zeneipar futószallagon hozza a sok, szaros műanyag sztárt, akik nem tudnak énekelni, csak a seggüket rázzák - de producerre és Photoshop-művészekre telik nekik bőven. Nincs egy eredeti riffjük sem, csak lopnak, feldolgoznak, sample-eznek, tátognak. Szánalmas. Úgy…..
Az MLSZ keddi FEB ülését legalább olyan izgalommal várja az egyszeri szurkoló újabban, mint mondjuk egy MK-sorsolást. Vajon mennyi büntetést kap a csapat? A „szekennelt” fradisták is megrövidítik az FTC költségvetését? Mi miért kaptunk ekkora büntetést? Ők miért nem, amikor…..
Válogatott okosságok Focidivat 2014.09.04 20:09:39
Horváth Ferenc Lőwnek öltözött a Göteborg elleni meccsre, az eredmény ismert. Utánajártunk a magyar foci néhány más hőse kinek a divatját majmolja...    Tomiszláv Aurél Attila    Elemér..
zotyasa98 2014.09.04 21:12:36
Ezen a blogon ritkán jelenik meg kifejezetten sarkos vélemény, aminek fő oka, hogy legtöbbször mi magunk se értünk teljesen egyet a különböző kérdésekben, ezért hát sokszor megegyezünk egy mindenki által elfogadható kompromisszumban. A szurkolói kártya ügye azonban sokunkat…..
20 év nagy idő. Ahhoz, hogy ennyi év távlatából valamire kristálytisztán emlékezzünk, nos, ehhez annak a dolognak vagy nagyon rossznak vagy nagyon jónak kell lennie. Az a koncert, melyről ebben a posztban megemlékezem, nagyon jó volt. És akkor még finoman fogalmaztam. Persze,…..
A konténernek mennie kell: A Délmagyar ma megint írt a Petőfi Sándor sugárút lezárásáról, ami egyre nagyobb méreteket ölt. A  Magyar Kerékpárosklub tagjai a mai, városüzemeltetési irodával folytatott személyes megbeszélésen kapták a jó hírt, hogy a szállodaépítés miatt…..
Van olyan, hogy az íróember vért izzad, hogy megfelelő terjedelmű legyen műve. Illetve van az úgy, hogy vért izzad, hogy beleférjen az adott terjedelmi korlátok közé. Egyik sem hálás feladat. A múlt héten megjelent Városok, stadionok, kocsmák c. regény végleges verziójába sajnos nem fért bele…..
zotyasa98 2013.10.16 19:00:15
@Feyyaz: UPA 1992-től 1997-ig volt,Spartan 1998-tól 2006-ig, de kb ugyanaz a társaság a természetes cserélődéssel.
zotyasa98 2013.10.18 18:49:56
@Rich.mond: hát persze.gondoltam,jobban mutatna úgy a cikk,ha az eredeti meccsről raksz be mellé fotót.