Regisztráció Blogot indítok
Adatok
man_fried

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
man_fried 2007.07.24 08:19:52
Paszternak!

1. Ezeknek az "urbanus faszkalapoknak" a penzeert konyorognek a gazdak

2. Ezeknek az "urbánus faszkalapoknak" nem engedik, h idoben beerjenek a munkahelyukre, (legtobbszor ezek nem is urbanus faszkalapok, hanem varosban dolgozo videkiek, a pestiek eletukben nem lattak meg gazdatuntetest...)

3. Nem hinnem, h az a munkanelkulisegre a megoldas, h szar rendszereket tart fent az allam. (Arpi kerdese ujra: az ozdi banyaszok nem erdemeltek meg, h a banyaszatot fenntartsa az allam a mn segely kifizetese helyett.)
Ez az erv azert sem helytallo, mert mn segely csak fel evig jar.

4. A gazar tamogatasa valoban egy kommunista agyrem, ez is megerne egy glosszat, a kajat nem tamogatja az allam, ha jol tudom, mar alacsonyabb afa-val sem, Angliaban pedig pont most keszulnek a magas kaloriatartalmu elelmiszerek extra adoztatasara (pl kenyer).

5. Nagycsaladosok. Valoban vicc, h az allam azert tamogat vkit mert gyereket szul. A nemzetkozi gazd elemzok folyamatosan kritizaljak a 3 ev gyes/gyed fenntartasat, ilyen a vilagon sehol nincs,+ vicc, h fel lehet vennie 2-3 milla szocpolt barkinek. (Egyes falvak szinte csak szocpolbol epult hazakkal vannak tele, de az is vicc, h a leggazdagabbak is megkapjak) A vilagban tulnepesedes van, nem az a nyugdijrendszerre a megoldas, h gyereket csinaltatunk a csorokkal. Inkabb keves, de minosegi gyerek legyen, mindenkinek az anyagi lehetosegeihez merten. Nem szeretek azert dolgozni, h mas 5 haszontalan egyetemi ev utan, amit szinten az allam fizetett 9-12 evre gyesre menjen, kozben meg epitsen szinten az en penzembol egy hazat. Kikerem magamnak az adozok neveben.

Úgy látszik már nemcsak a Forma 1-ben és a MotoGP-ben vannak pályacsúcsok. Atis2 tegnap megdöntötte a Jászapáti-Budapest negatív pályacsúcsát. Tájékoztatás meg ohne. Úgy látszik sokdolgot örökölt a MÁV-Start.... Üdvözlet! Elég sokat vagyok kénytelen utazni vonattal, a…..
man_fried 2007.07.23 14:50:47