Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciklon X

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel még mindig egyben vagyok és itthon, folytatom a sorozatot. Már nincs olyan sok hátra :) Ez egy nagyon hiánypótló előadás volt: egy gyerekorvos tartotta, és kicsit más szemlélettel, mint a nőgyógyászok. Hosszú távon mindenképpen hasznos lesz, úgy gondolom. 1. Születés…..
Ciklon X 2012.12.22 16:39:37
A múlt hét előtti hét végére kicsit magam alá kerültem. A munka mennyisége fix, abbahagyhatnám hamarabb, de azzal nagyon megszívatnám a kollégáimat, és a fáradtságon túl semmilyen fizikai problémát nem okoz (nem fáj a hasam, csak a hátam kicsit). A babának a szülésznő…..
Tisztelt Címzettek! Mivel az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény alapján a beteg jogosult az egészségügyi ellátással kapcsolatban az egészségügyi szolgáltatónál, illetve fenntartójánál panaszt tenni, így ezúton szeretnék élni e jogommal.2010.12.16-án jártam…..
Ciklon X 2010.12.22 17:05:33
@Leroi:
Az a baj, hogy azt hiszi, hanyatt esek olyan kifejezésektől, hogy dihidrogénoxid... H2O, víz. Ez talán még egy általános iskolás agyát sem tornáztatja különösebben...
Nem vamzer vagyok, de ha nem tetszik valami, nem fogom "lenyelni" (lehet ebből is viccet csinálni). Elmondtam ezt is korábban, nem vagyok panaszírogatós típus. De nyilván azt gondol, amit akar.
A higiéniai szokásaimról lehet tárgyalni, de megkockáztatom, sterilebb vagyok, mint ön...
Ciklon X 2010.12.22 17:29:21
@sárga nyúl:
Én a részemről csak arra vagyok érzékeny, ha valaki szemlátomást szándékosan vak :D
Meg azért a higiéniai szokásaim ( amivel eddig tudomásom szerint semmi gond nem volt)és a holocaust tárgyalása e helyütt nem biztos, hogy idetartozó... :P
Ciklon X 2010.12.22 16:58:44
@Leroi:
Vajon ha harmadszorra leírom, mindenki megérti-e, hogy ez csak egy mellékelt üzenet volt?
Egyéb intézményeknek lett küldve a panasz, a praxis blog csupán másodsorban volt címzett, ez lett ide is postolva. Nagyon bonyolult.