Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intruderr

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem érti, miért vár hónapokat a Bank az árverezéssel, miközben a tartozás egyre csak nő.Már semmi ötletem nem volt mikor rátaláltam erre a honlapra. Nincsen akitől a bajbajutott ember tudna legalább tanácsot vagy kis útmutatást kérni. Viszont a baj csak nő és nő.…..
intruderr 2010.06.24 08:45:32
@Raiffeisen: Hol van a VÉSZ?
Mostanában keveset hallani felőle. Az elméletük nem volt rossz, ki kellene bontani, fejleszteni...
:)))

Néhány civil szervezet áll szemben a MAFFIÁVAL.
intruderr 2010.06.24 11:35:21
@Raiffeisen: Miért "tehetetlen" a kormány?
"Nem csak az a fontos, hogy Erdei visszatért, hanem hogy brutál erős elnökséget rakott össze. Ez bármelyik kormányt bármikor lenyeli(!) keresztbe" - mondta a Hírszerzőnek a történet egyik érintett bankvezetőjének közeli munkatársa."
www.hirszerzo.hu/cikk.vannak_voltak_es_lesznek_a_bankarok_kozott_gengszterek_-_vezercsere_a_bankszovetsegben.132030.html

Továbbá:
"Az NBH figyelte a tőzsde, a forint elleni rosszindulatú spekulációkat, és a válság elmélyülésének hatására arra számít, hogy nő az uzsoraügyletekkel(!) kapcsolatos bűncselekmények száma. Az eladósodás miatt várhatóan nő az ingatlanspekuláció(!), és számítani lehet arra, hogy egyes szervezett bűnözői(!) csoportok a recessziót használják ki a piszkos pénzek legalizálására."
www.origo.hu/itthon/20090415-a-nemzetbiztonsagi-hivatal-nbh-2008as-evkonyve-tevekenysegerol.html
intruderr 2010.06.25 15:13:39
@dzsaszper: Úgy tűnik, a hitelfelvevőknek és a bankároknak sem.