Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zork

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
Ma este egy Esztergomban a Csülök Csárdában megismert receptet próbálunk ki. Némi bor társaságában. Az eredeti recept: Hozzávalók (4 személyre): 1 db füstölt csülök (kb. 80 dkg) 1,20 kg burgonya 0,5 l tejföl 3 gerezd fokhagyma 10 dkg kolozsvári szalonna só,…..
zork 2008.08.22 17:33:01
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Ejött végre az a pillanat, amire úgy 17 éve várok: megfilmesítik Ken Follett Katedrális című monumentális regényét, amit 21 évesen szinte két nap alatt elolvastam, mert annyira magával ragadott a romantikus kalandregény, és rohadtul sajnáltam, hogy vége lett, amikor vörös…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..
A szakítósblog a Rómeó és Júlián nőtt fel, ezért mindig is hittünk a származások, osztályok, csoportok és politikai hovatartozás felett álló szerelemben. Dóra egy Németh László-i értelemben vett mélymagyar férfiúval találkozott, és amíg nem bökött a pajesz, nem is volt…..
w Te is más vagy, te sem vagy más 2007.10.15 07:15:00
A nemzeti rockot nem muszáj szeretni, ahogy egyébként semmi más zenét, de hát az is csak egy keret, mint a klezmer vagy a britpop. Azon belül lehet szart csinálni és jót is. A Kárpátiának nem egy dala fülbemászó, kellemes sláger, ami kellő mennyiségű sörrel vidám közös…..
Hosszú leszek, de velős. Lustáknak a lényeg: alacsonyabb parlamenti és finanszírozási küszöbbel a vérgőzmentesebb hétköznapokért, valamint az örök és megbonthatatlan szabadpiacos kapitalizmusért. Mit kíván a magyar nemzet? Elitváltást, azt. Kívánja a magasan kvalifikált,…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
zork 2007.08.06 14:25:33
Ez egy érdekes cikk.

Kiviláglik belőlee ,hogy a szocialista-internacionalista,később a liberális oktatás 60-70 éve meghozta a hatását. Figyeljük csak meg milyen reflexek működnek nálunk, Németországban , és milyen reflexek működnek a Kisantant országokban.
Ha M.o-n ,vagy Németországban néhány ilyen vagy olyan-persze jobbpldali- ideológiától túlfűtött fiatal bármilyen szövetséget létre hoz, legyen annak bármi a deklarált célja, mi magunk kezdjük kárhoztatni, öles szalagcímek szólnak róluk, mindenki egymás sarkára taposva igyekszik elhatárolódni,elítélni,eltüntetni ezt a mindenhol a világon jelenlévő jelenséget.
Romániában, Szlovákiában ezek parlamenti pártok ,jelentős támogatással.
Persze nekünk ez nem tetszik ,de végül is a románok, szlovákok már csak ilyenek. Nacionalisták. Úgy gondolják ,hogy Románia a románoké, Szlovákia a szlovákoké. De ha Magyarországon bármilyen fórumon elhangzik a "Trianon, Nagy-Magyarország, nemzeti érzület" kifejezés a román a szlovák a szerb sajtó egy "emberként "kéri ki magának begyakorlott uniszónóban. És most már mi is velük éneklünk. Romániában Nagyrománia párt működik,évek óta. Szerintük a határ a Tiszánál kellene ,hogy húzódjon, a szlovák kormány pártjait sem kell bemutatni.És ha valaki itthon a nemzet szót még nem törölte kia szótárából azt kiröhögjük. És fogyunk tovább,bevándorókkal együtt is.
De akkor is így kell csinálnunk mert ez a helyes. A szlovákok románok meg majd biztosan megbűnhődnek azért, hogy ők nem jó gyerekek. Ugye?
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..