Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sitting Full

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (2) Az Országgyűlés az Alkotmánybíróság tagjait kiemelkedő tudású elméleti jogászok (egyetemi tanárok, illetőleg az állam- és jogtudomány doktorai), vagy legalább húsz évi szakmai gyakorlattal rendelkező jogászok közül választja. A szakmai gyakorlatot olyan…..
  Ungváry Krisztián pert vesztett, mert le merte írni egy besúgóról, hogy az, ami. Erre a történészt személyesen nem ismerő Váczi Imre indított egy csoportot a Facebookon, hogy gyűjtsük össze a kétmillió forintos büntetést. A gyűjtésbe egyébként a Mandiner is…..
Sitting Full 2010.07.14 13:08:40
@Grift:

Jelentsd fel, persze névtelenül. Biztos fog menni.
Olvasónk, Zoonpolitikon posztja a Mandiner NER-vitájához:   A nemzeti együttműködés rendszerét alátámasztó nyilatkozat kinyomtatása és a közintézményekbe való kötelező kiaggatása az elmúlt napok egyik legnagyobb politikai viharát korbácsolta fel. Az ellenzék…..
Sitting Full 2010.07.13 20:03:33
@tölgy:

A honvédelmi miniszter Hende Csaba. Akkor kik is kedvelik a csicskaságot?
A Queensryche azon zenekarok közé tartozik, amik pályájuk zenitjén nem jutottak el Magyarországra, vagy ha igen (mint ők), akkor kaptak egy szarul hangosított, délután hat órás előzenekari pozíciót egy Monsters of Rock bulin, 1991-ben. A Seattle-i zenekar 1990-ben, az Empire című…..
  Olvasónk, Aristo írása a Mandiner NER-vitájához:   „A fölény legtöbbször a társadalmi progresszió oldalán áll, ilyen értelemben a gúny a társadalmi fejlődést igenli és képviseli.” (Magyar Néprajzi Lexikon)     A gúny valami emberi dolog, amit…..
Sitting Full 2010.07.12 21:22:42
@Elpet:

"De a gúny más. A gúny rendszertechnikailag használhatatlan operátor, a társadalom jeleit extrém mód, túlvezérelten, hektikusan, ugrásszerű változásokkal a valós folyamatokból kiszakítva eltúlozza, szabályzási célokra alkalmatlan, kötelező ignorálni."

Én percek óta ezen a pár soron röhögök.
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
 Azt eddig is tudhattuk, hogy Orbán káderpolitikája messze áll a tökéletestől. Nem. Pontosabban fogalmazok: az a tény, hogy Orbán környezetében időnként elképesztő seggfejek bukkannak fel, hogy a Fidesz elnökének jóvoltából döbbenetesen nagy marhák kerülnek mindenféle…..
Sitting Full 2010.06.23 20:12:00
@Laci017:

Te nagyon értelmes, szerinted van többség plebs nélkül?