Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaniliacsoki

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!! :)      function iwiwshare_click()…..
vaniliacsoki 2010.12.24 09:25:36
Az álláskeresők általában nagyon sok helyre el szokták küldeni az önéletrajzukat, illetve egy-egy felvételi beszélgetés alkalmával is rengeteg személyes adatot, dokumentumot - pontosabban azok fénymásolatát - elkérhetnek tőlük. Vissza viszont csak a legritkább esetben kapják…..
A Magyar Biztonsági Vállalkozások Munkaadói Szövetsége (MBVMSZ) szigorítani szeretné a biztonsági őrök képzését, mivel életek múlhatnak azon, hogy milyen képzettségű őrök látnak el őri feladatot. Az MBVMSZ elképzése szerint sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a…..
Már a Belügyminisztérium honlapján olvasható a vagyonvédelmi  - azaz a személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. számú - törvény módosításának a tervezete. A  módosítást az indokolja, hogy - az…..
Levél: „25 éves vagyok, a főiskolán nemsokára végzek. Bölcsészettudományi területen tanulok, de nagy valószínűséggel munkát nem fogok tudni vele találni (Igazából nem is ezért végzem, hanem elsősorban személyes érdeklődésből, műveltségem gyarapítása végett.)…..
vaniliacsoki 2010.10.06 10:33:47
A felnőttek szakképzésével foglalkozó tanodák gazdasági vállalkozások, ezért a fő céljuk a profit, azaz a minél nagyobb haszon. S e cél érdekében olykor minden eszközt – akár  megtévesztést, hazugságot  is – bevetnek. Egyáltalán nem törődve azzal, hogy…..
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;}A hazai boltok biztonsági őreiről…..
Gyenes Levente biztonságtechnikai szakértő szerint  rendeletbe kéne foglalni, hogy bizonyos esetekben viseljenek golyóálló mellényt  a biztonsági őrök, illetve a pénzszállítást is  szükséges lenne szabályozni.  Összeghatárok szerint meg kellene határozni,…..
vaniliacsoki 2010.08.25 18:34:53
Levél: "Üdvözlöm! Én ….. vagyok,  s egy kérdéssel fordulnék Önhöz. Szoktam olvasgatni az oldalát, és láttam, hogy szokott segíteni különböző felmerülő problémákban a vagyonőri tevékenységgel kapcsolatban. Nekem is lenne egy problémám, és nem igazán tudom kihez is…..
vaniliacsoki 2010.06.23 13:37:58