Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blogwriter

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
.Megérkeztem. Bagdi István vagyok 1909. január 26-án születtem, Geszten abban a kis családi házban ahol már volt előttem 8 gyerek. Testvéreim, ahogy jöttek sorban: Erzsébet, Ilona, Julianna, Sára, Zsuzsa, Péter, Mária és én, István voltam a legkisebb. Legöregebb testvérem, Erzsébet, fiatalon…..
Drága Blog-olvasók! Nehéz elkezdeni ezt a bejegyzést, az utolsót.. Anyu imádta ezt a blogot, itt bármikor megoszthatta Veletek azokat a fantasztikusan érdekes történeteket, felfedezéseket, eseményeket, melyek Őt…..
Így tervezem Tettem egy próbát 2014.11.06 09:49:30
Ma összeszedtem a bátorságomat, és felhívtam a NI központot, hogy időpontot kérjek. Az első kérdés az volt, mikor érkeztem az országba. Elmondtam, hogy hétfőn fogok. Nos, eddig tartott a beszélgetésünk, hívjam őket vissza akkor, amikor már ott vagyok. Nem tudom, érdemes-e…..
November 10-én 12.20-kor megy a gépem, 13.55-kor landol Lutonon. B. kijön elém, ha nem késik a gép fel is szed. Ha a gép késik, elmegy a gyermekéért az iskolába, és majd együtt visszajönnek értem. Lesz nálam 3 (!) telefon, ebből 1 angol szám, ami egyelőre sms-eket tud csak…..
Blogwriter 2014.11.04 06:48:37
Mi Menni Anglia Felfedezés 2014.10.10 10:15:25
Apró lépések, de előre lépések. Már mindkettőnknek van bankszámlája, végre van rendes korlátlan internet, így ha bárki skype-olni szeretne, csak szóljon előre, mi itt leszünk. Hogy mi is történt? Kattints a Tovább gombra. Móni magyar kollégái meghívtak a szokásos…..
Én nem tudom, más hogy van vele, de én egyre izgatottabb vagyok. Lehet, hogy nem kellett volna számoznom a napokat - bár most is érdekesnek találom -, de minden alkalommal szembesülök azzal, hogy közeleg. És fogalmam sincs, hogy hogyan és mint fog ez megvalósulni. Bárkiről olvastam,…..
Így tervezem -250 /// Trófeák 2014.10.08 11:00:13
Azt mondta K. barátnőm, hogy írjam össze azt a 20 dolgot, amire büszke vagyok - magammal kapcsolatban. Ez egy ilyen önbizalom - önbecsülés növelő próba. Először nem akartam, erre ma küldött egy e-mailt, hogy megírta az első párat nekem. Valóban, adott lendületet. 1. Bár nem…..
Elkap mindenkit a facebookon az arctalan verselési láz. Kétségkívül verselni jó, imádom én is a verseket. Sokkal inkább kérdés számomra, hogy a kirakott verseket vajon hányan olvassák el... Elért engem is a felkérés, de mivel ez az angliai projektem még mindig csak névtelenül…..