Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lkillik

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Szanyi Norris pórázon 2010.08.18 11:57:00
A szocialista karate tigris néhány napja már arra gyúr, hogy lehet egyetlen köríves rúgással minél több fejet lerúgni a pártban, majd az így keletkezett szavazatbőségben miként lehet elszámolni a végtelenig. Kétszer. Szanyi Tibor kampánya és jelöltállítási gyakorlata…..
lkillik 2010.08.31 14:07:35
@Fabius: ezt Janicsák mondta neked? ha nem bánod én azért megkérdezem más véleményét is, mert én nem voltam ott. Szeretek tisztán látni és egyenlőre csak a Te álláspontodat ismerem.
lkillik 2010.08.31 15:32:21
@Fabius: Utána jártam. Igazad van! A kabóca kicsit túl értékelte magát. Ezért most HIVATALOSAN BOCSÁNATOT KÉREK A ZÉK ELNÖKEKÉNT!
Az atrocitást jóvá tenni sajnos nem tudom, de kérlek fogadj el legalább egy ZÉK pólót. Ha megkeresel eljuttatom neked.
lkillik 2010.08.31 15:54:05
@sületlenke: Saját vélemény: szerintem Janicsák egy rendkívül inteligens ember, még akkor is ha az első benyomásra nem tűnne annak.
Nem állt távol tőlünk, hogy civil szervezetek egyesüljetek a jó célért, de olyan aggresszív visszautasításban volt részünk a Várnai féle civil szervezettől, vagy LMP, nem tudom mikor melyik, hogy hajajaj...
Egyébkén volt olyan eset, hogy valaki a mi gyűjtő ládánkba dobott LMP-s kopogtatókat, amit mi gondolkodás nélkül át is vittünk nekik. Nem utáljuk őket miért tennénk. Csak a politikai pártok utálják egymást, nem?
Valamiért Várnai gyűlöl minket és ennek hangot is ad. Én ezt sajnálom, de nem fogom erőltetni magamat senkire. Nem kell, hogy mindenki, mindenkinek szimpatikus legyen, szerintem olyan nincs.