Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davidreg

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tinifigyelem, tiniszerelem, tiniszakítás, tinilevél, tiniszavak, tiniérzelmek. Rájöttem, miért nem ismerkedtem soha németórákon azon kívül, hogy nem tanultam németül, mert ilyeneket mondott volna a némettanár: Ein liebes Paar von heute! Még egy égető kérdés: milyen név az, hogy…..
Teljesen átlagosan indult: randi, mozi, vacsi, püfölés, stb, aztán a fiú egyszer kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába, és volt ott a hímtag. Ezért kell mindig kopogni! Sziasztok  Szakítósok, egy témába vágó esetet szeretnék megosztani veletek, a szokásos…..
Mivel egyetlen olyan szakítós történetet sem kaptunk még, amelyben szerepelt volna a forradalom, a március 15., vagy a Petőfi kifejezés (küldjetek), ezért egy, a mai naphoz egyáltalán nem kapcsolódó posztot kreáltam. Zsolti a pszichikai terrorok magas számával tette…..
davidreg 2008.03.15 13:40:05
davidreg 2008.03.15 13:42:27
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..
davidreg 2008.03.11 14:02:00
You left her from the basement, I was fading out, the earthquake like a giant passing truckIf I lose everything, then I lose you but I'll lose all the really bad things tooLegszívesebben beidézném ennek a dalnak a teljes szövegét, mert minden sora csodálatos. Úgy egyensúlyozik a konkrét és…..
davidreg 2008.03.10 12:21:46
Kénytelen vagyok egyetérteni a levélíróval, az általa nem is röviden felvázolt kapcsolat tulajdonképpen egy hosszú, szívatásokkal és kegyetlenkedésekkel tarkított szakítás. Heti tematikánk a pénz. Hol vannak már azok a nők, akik nevetnek a kajajegyen: már egész havi…..
Távkapcsolat, Spanyolország, Madrid környéki kisváros, mi mundo azul. Egy férfi az életében egy nőt és egy várost szerethet. De egy nő hány férfit és hány várost? És mi van akkor, ha a lány nem tud elszakadni egy országtól, annak kultúrájától vagy a férfitól? Louis olyan,…..
Sajnos továbbra sincs változás, az írók menetelnek, és egyre több celeb csatlakozik hozzájuk, olyanok is, akiknek annyi közük sincs a tévésorozatokhoz, mint nekünk. Valahol érthető ez persze, hiszen a sztárok/politikusok sajtósai jó kis ingyenreklámot tudnak összegrüdolni azzal…..
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
davidreg 2007.08.08 13:01:47
Töredelmesen be kell, hogy valljam, hogy világéletemben rühelltem az illuzionistákat, és az agyuk erejével kanalakat hajlítgató fazonokat is, az előbbieket azért, mert az ember tudja, hogy Rézmező Dávid kurvára nem ment át a Kínai Nagy Falon, és nem tüntette el a…..