Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csob

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár különösen kedveli az olyan anakronisztikus kifejezéseket, mint az Aranypart (azok a buja panelhotelek, mmm...), így aztán misztikusan működő szűrőjén is átcsusszant Éva levele a fizetős strand áldatlan állapotáról: Felháborodottan tértünk vissza vasárnapi balatoni…..
csob 2007.08.01 09:07:02
Kezdjük egy kis fejtörővel: mire fog panaszkodni Séra Tamás abban a levélben, ami ezzel a pompás mondattal kezdődik? "Ma rájöttem, hogy a túlzott gondolkodás, a sok morfondírozás, meg hogy minden eshetőséget figyelembe veszel vezethet oda, hogy reménytelen helyzetben érzed…..
Mint azt bizonyára tudják, a diákmunka a kizsákmányolás egyik kortárs és legális fajtája. A Homár ezért nem egészen érti Attila panaszát - barátnőjét lehúzták 8 rugóra Tesco-pénztárosként -, legalább nem egy bányában kellett kézzel gyöngyöt csiszolnia: A következő…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
csob 2007.07.23 12:06:18
Istenem te mekkora egy f@sz vagy!! Mi a bús pics@ért lógacc a nyakadba egy lejárt inkálos passt???

Ami a kidobókat illeti, azok ilyenek.. sokkal jobban kellene szabályozni, hogy mit tehetnek meg...