Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parasztka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mélységesen megrendítette és felháborította a mai állatkínzásos eset az Etyeki Állatvédők Egyesületének önkénteseit. Bicskén egy apró kiskutyát szorosan zsákba kötve hagytak a tűző napon, hogy szerencsétlen ott haljon meg. A bezsákolt apróságtól egy nagyon veszélyes, forgalmas helyen, a Bicske és…..
parasztka 2016.04.08 16:37:21
@kutyás majmok: "a) gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza,
b) állattartóként, háziasított emlősállatot vagy az ember környezetében tartott veszélyes állatot elűzi, elhagyja vagy kiteszi,"
csakhogy definiáljuk az állatkínzást,jogászmester,bár nagytudású lévén gondolom vágod fejből a Btk-t....
a másik agymenésedre pedig az empátia a válasz, emberre, állatra egyaránt
ha valaki egy konkrét eset kapcsán nem sorolja föl a világ összes elítélendő sötét dolgát, attól még nem támogatja azt...
szép napot, gyökér
Nem, itt most nem egy klausztrofóbiás vekengés következik, hanem egy szokásos vérbeli irodai gerilla (c) poszt. Mai bejegyzésünknek két kiindulópontja van: 1. mérvadónak számító öltönyös patkány legalább 10 emeletes irodaházban dolgozik; 2. a kollégáink azért (is)…..
parasztka 2014.02.25 12:59:17
@Liquid_Night:
vagy luxusqurva,mint anyád
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
November elején minden tévénézőt „sokkolt”, hogy az RTL Klub házikedvence, a Barátok köztből is ismerős Bozsek Márk letette a lantot a gitárt, és egyik napról a másikra kiszállt az X-Faktor című „tehetségkutatóból”. És amikor már azt hinnénk, ennél rosszabb…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..