Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hank.Moody

15 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egy másik fiúval rendszeresen felesben fizettük a számlát, eszébe sem jutott gálánsnak lenni. Szerintem egy randi igenis lehetne izgalmas és élvezetes, sőt emlékezetes dolog” – az alábbi levél még márciusban érkezett, de rövidsége miatt nem láttam értelmét…..
A legtöbb férfi egyfajta biztonsági játékot játszik az első találkozón. Teszi a szépet, megkérdi hol született a másik fél, hova járt iskolába, mi a hobbija, mivel foglalkozik és óvakodik bármi olyat mondani vagy tenni, amivel egy esetleges második találka esélye ha csak…..
Hank.Moody 2010.07.26 13:21:54
@dezső_eightyeight: Csak szerényen, de köszi!
Előre a közös élményekért!  1. Állatkert vagy veresegyhazi medvepark(Patak u. 39. Veresegyház, 2112 -- http://medveotthon.hu/)Szép időben kiváló lehetőséget nyújt mindkét állatpark egymás szórakoztatására ill. megismerésére, akár első találkozót is szervezhetsz…..
Net_randi_kalauz Egy kérdőív 2010.07.07 10:44:00
 Az alábbi - erősen szubjektív - kérdéseket pár éve kaptam egy akkori levelezőpartneremtől. Először csak a fejemet fogtam, vannak benne teljesen elborult kérdések is, de ahogy egyre több Hölgyismerősömnek mutattam meg, egyre többen mondták, hogy nem is annyira…..
Durvul a helyzet idefent! Ahogy a nagy klasszikus filmben mondják: a helyzet fokozódik! Esély sincs a javulásra, inkább egyre rosszabb a levegő a netes társkeresés mezején. Szinte minden kommentelő panaszkodik: kevés a sikerélmény, sok a megalázó, értelmetlennek tűnő jelenség, sok…..
Hank.Moody 2010.06.30 10:51:27
@Strici: vitatkozom veled! Nálam az egész netes-csetes dolog még a Datanet Kávézóval (chat.hu elődje), Talkcaféval, Bulinettel kezdődött.
Akkor még jóval kevesebb embernek volt netje és jóval kevesebb volt a kretén.
Ma már boldog-boldogtalan hozzájuthat internethez és a kretének száma szerintem legalább a duplájára nőtt! Százalékban!
A férfiak szempontjából pedig talán most értünk el oda, hogy telítődött a piac, s egy sablonlevéllel
már nem tudsz érvényesülni.
Hank.Moody 2010.06.30 10:59:48
@isti77: "Lehet, hogy megsértek egyeseket, noha nincs szándékomban, de én úgy gondolom,hogy neten eleve csak jobb híján ismerkednek azok, akik, általában valamiféle személyiségből eredő okból nem tudnak másképp."
És mi van akkor, ha nekem spec. elsőre bejött a dolog, sőt utána is. Ez a típusú ismerkedési forma azoknak ideális, akik félnek odamenni egy lányhoz a villamoson. A kezdetekkor én is ilyen voltam, aztán amikor bejött az online ismerkedés, lett önbizalmam élőben is BÁRKIHEZ odamenni.
Mellesleg egy normálisan megírt reglapból és egy jó fotóból sokkal többet tudok a másik félről, mint ha csak úgy szembe jönne az utcán!
Hank.Moody 2010.07.05 00:30:43
@SShadow: "nem kell a sok sablonos béna levél miatt panaszkodni, csak ki kell szűrni azokat amik nem azok és ennyi."

Figyelemfelkeltő levelet és reglapot kell kreálni.

Ennyi. Leírva egyszerű, megvalósítani nehezebb, csak némi kreativitás kell hozzá.

Ezt is tanulni kell, mint a biciklizést...
Net_randi_kalauz Mindent a szemnek! 2010.07.04 23:57:00
A filmtörténet csajozással foglalkozó népszerű és kevésbé népszerű alkotásai Amerikai Pite ill. Dawson és a haverok nélkül!  Top Gun (1986 - fsz: Tom Cruise, Kelly McGillis)Tegye fel a kezét aki gyermekkorában NEM akar Maverick lenni! Egyik kedvenc filmem volt, igaz,…..
Net_randi_kalauz Egy kis illemtan 2010.07.01 13:27:00
Ahhoz, hogy a párod igazán Nőnek érezhesse magát melletted, férfiként kell viselkedned!Sajnos a mai férfiak többsége magasról tesz a korábbi évtizedek ill. évszázadok alatt kialakult általános normákra, a Nők azonban imádják és meghálálják, ha legalább az illemtan…..
Hank.Moody 2010.07.02 03:14:54
@maminti13: Köszi! A rutin meg az évek... ;P NLC-ről ismerősnek tűnsz!
Hank.Moody 2010.07.04 17:20:16
@Női Netrandisok: Nem a mama, hanem a kedves apuka tanította ezeket anno. Az is megér egy posztot, ez hogyan folyik most...

Mellesleg épp a héten voltam öltönyt próbálni, s az eladó a "Mellben kicsit erős az Úr" félmondattal bókolt nekem.
Muszály voltam viszonozni, mert "tehetséges" Leányzó volt! ;P

Még egy: ugye hogy többeszám és ketten vannak! Mindenki röhög, amikor mondom, hogy mindkettőt kell kényeztetni, mert a másik féltékeny lesz, ha nem egyforma elbánásban részesülnek! ;P
Net_randi_kalauz Vicces és pimasz 2010.07.02 02:45:00
"Szép a fülbevalód! Nem is tudtam, hogy a Mekiben most ezt adják a Happy Meal menühöz!" ;P  Mi a tököm az a vicces és pimasz? Meglepő módon valami olyami, ami egyszerre vicces és pimasz. Nevezhetjük humoros szívatásnak is, a legtöbb férfi, aki saját magától…..
Hank.Moody 2010.07.02 17:55:24
@Női Netrandisok: Az is megér egy posztot a Nő miért válaszja X-et Y helyett!
Lesz is, hogy mikor azt majd én tudom!
Sőt! Tudod mit? Írj Te is a blogodon erről a témáról! ;P
Az első hívás majdnem olyan fontos, mint a bemutatkozó levél. Először halljátok egymás hangját, először lehet hanghoz kötni azokat a szavakat és mondatokat amiket írtatok egymásnak. És itt még mindig megvan az a lehetőséged, hogy felkészülj előre mit fogsz mondani, mert az…..
Hank.Moody 2010.07.01 09:44:51
@Női Netrandisok: Köszi! Hallanád élőben! ;P
Fogadjunk, hogy netes társkeresésed elején Te is percenként nézted írtak-e Neked! ;P    Ha úton voltál direkt csak azért benéztél McDonald Bácsi Kifőzdéjébe vagy egy kávézóba hogy netezni tudj, ha pedig otthon voltál, nem tudtál elszakadni a géptől.    Az…..
Hank.Moody 2010.06.30 16:24:12
@Női Netrandisok: Azért, mert ez a mocskos fogyasztói társadalom embercsecsemőket nevel és arra ösztönöz, hogy AZONNAL szerezz meg magadnak MINDENT. Aztán ha nem sikerül, az ember visszahuppan három éves korba és hisztizik.
Mellesleg ezek az emberek a leghangosabbak ha a netes társkereséssel kapcsolatos csalódásokra kell kommentelni! ;P
Net_randi_kalauz Helló világ! 2010.06.23 01:32:00
"Egy éjjel amikor megláttam Doña Queridát az ablakban kombinéban, elõször vettem észre, hogy a nõk alsó ruhája alig ér hozzá a testükhöz, mintha légpárnácskán lebegne és a selyem körbelengi, cirógatja a testet, mint az angyalok szárnyai. Akkor értettem…..
Hank.Moody 2010.06.27 18:56:33
@zZz: Sablon és sablon között is hatalmas különbségek vannak! Nyílván ha 10 emberből 8 ezt használja, akkor már nem lesz újdonság az álláshírdetésbe bújtatott reglap...
Hank.Moody 2010.06.29 16:35:31
@*Nikus*: Igen, lehet az a gikszere, hogy túl sok kreativitással áldott meg a Jóisten (aminek nem mindig örül)! ;)
Hank.Moody 2010.06.23 10:21:45
@Női Netrandisok: az NLC-n és az RV-n is megfordultam korábban. Lesz még pár sablonom, simán lehet, hogy összefutottunk valahol. Vagy valamely plagizálómmal...
"Nevetnek rajtam, mert más vagyok, mint ők, de én is nevetek rajtuk, mert mind ugyanolyanok!"Most már tudod nagyjából milyen levelek érkeznek egy Nő postaládájába nap-mint-nap.  Csavarjunk ezeken a sablonleveleken egy picit és küldjük vissza nagyjából ugyanazt a…..
Hank.Moody 2010.06.28 14:32:05
@Női Netrandisok: Valóban? Másolj be párat és megnézem mit lehet belőlük kihozni!
Hank.Moody 2010.06.29 16:33:44
@Női Netrandisok: Saját költeményt írnak Neked? Ha igen, az már jelentős előrelépés a "szimpivagy"-hoz képest. Örülök neki!
Net_randi_kalauz Irányelvek 2010.06.28 14:27:00
Minden Nő más! Van aki öreg, gazdag pasit akar, van aki kigyúrt fiatalt, van aki intelligens és humoros középkorút, két dologban azonban mégis hasonlóak. Egy HATÁROZOTT FÉRFIRE vágynak, aki ELVARÁZSOLJA ŐKET és nem tesze-tosza, tuty-mutyi, döntésképtelen pasira. A való életben…..
Hank.Moody 2010.06.29 16:30:39
@Női Netrandisok: Embere válogatja ki mennyire szereti a kihívásokat. Volt olyan Nő aki miatt kénytelen voltam háromszor, három különböző névvel, három különböző reglappal regisztrálni, mert az első kettőnél nem akadt horogra. Másfél évig voltunk együtt. Tanmese vége.
Akinek van esze, hamar rájön, hogy másképpen kell gondolkozni, mint az átlag. Nekik szól ez a blog.
"Kis lépés nekem..." (N.A.) Nah, kezd izgalmas lenni a dolog, végre van egy normális reglapod egy normális fotóval, itt az ideje felhívni magadra a figyelmet és elkezdeni leveleket küldözgetni szerte-szét, ki a nagyvilágba.  Csak hogy levegyem a terhed a válladról: AZ…..
Hank.Moody 2010.06.27 19:17:53
@zZz: A következő posztban le fogom írni a saját verziómat az első levélről. Mellesleg ahogy írtam, nagyjából 10 évnyi valós tapasztalatom van netes társkeresés terén (persze nem folyamatosan, voltak közben hosszabb-rövidebb szünetek).

"Természetesen az idézet nem sugall határozatlanságot, nem tudom, honnan vetted ezt."
Ez a saját gondolatod, vagy kikérted a másik fél véleményét is? Hmm? Kérdezd meg Tőlük, hogy ez szerintük önbizalomhiányról árulkodik-e! A kapcsolatban mindenképpen a férfinak kell vezető erőnek lennie (ez nem jelenti azt, hogy mindig az van, amit a férfi akar)! Ha már a felől érdeklődsz, hogy szimpi vagy-e, akkor az már régen rossz. Nem bízol magadban, hogy elég jó vagy Hozzá. Az alapfelfogásnak annak kell lennie, hogy "tőlem nem találsz jobbat"! ;)

E-mailcím: ugyanaz, kérdezd meg a Hölgyismerőseidet, hogy melyiknek örülnek jobban, ha tálcán adján át nekik, vagy saját maguknak kell megszerezniük valamilyen módon!
Net_randi_kalauz Kukucs! 2010.06.26 02:43:00
"A jó fotó, történet."(ismeretlen szerző)Egy gondolat még a regisztrációval kapcsolatban... Az alapadatok kitöltésénel a valóságot tartsd szem előtt! Soha nem tudhatod, hogy mi alakul ki a másik oldalon ülővel, s később kurva nehéz kimagyarázni, hogy miért…..
Net_randi_kalauz Egy a millióból 2010.06.25 02:16:00
„A világot az elégedett emberek tartják fenn, de az elégedetlenek viszik tovább.“ Upton Sinclair   Regisztráció egy internetes társkeresőre. Kulcs az ígéret földjéhez, a paradicsomba, hol Nők százai csak Rád várnak, hol az előre kiszemeltnek (akit már a főoldali…..
Hank.Moody 2010.06.25 12:47:13
@Női Netrandisok: Nincs olyan bemutatkozó írás, ami mindenkinek bejön! A HR-es álláshírdetésnek álcázott reglapba is simán bele lehet kötni bárhol, volt aki meg is tette.
De azt ugye Te sem tagadod, hogy akkor már inkább az itt felsorolt bemutatkozások egyike, mint egy sablonos szeretek moziba járni, UGYE?

Én 12 levelet kaptam 2 nap alatt egy átlagos fotóval rendelkező Nő adatlapjára s borzasztó volt mind. Jól érzem, hogy női szemmel tényleg szar a helyzet?
Hank.Moody 2010.06.25 17:44:42
@*Nikus*: Szerintem meg a legtöbb nõ, aki tényleg komolyan gondolja a társkeresést és nem csak egy pasit akar fogni magának x éjszakára, igenis végigolvassa a bemutatkozó szöveget. Ha mégsem ezt teszi, akkor abban a sablonok a ludasak, ha legalább egy kicst színesebb lenne a paletta, máris érdemes lenne végignézni a másik fél adaplapját.

Alapvetõen az a probléma, hogy kevés a konkrétum ezeken az oldalakon, ugyanis minél többet árul el a férfiember magáról, annál több Nõ esik ki a körbõl! Ezt pedig egy átlagos férfi nem szeretné, szerinte tulajdonképpen 23 és 35 között jöhet bárki, aki jól nézni ki, s ha esetleg a kiszemelt nem szereti mondjuk a spenótot, emberünk pedig imádja, akkor azt hiszi, hogy ez már válook! Hát nem...
Az idézetekrõl nem irtam, de én magam sem szeretem, a keresett kapcsolat formáját (rövid, hosszú, csak barát) pedig több társkeresõn be lehet jelölni. Az életstílus egy tízsoros bemutatkozásból simán leszûrhetõ, szerintem legrosszabb esetben a második levél után kiderül, hogy van-e esély a közös jövõ bármely formájára.
Net_randi_kalauz Az első lépések 2010.06.23 14:01:00
 "Semmilyen szél nem kedvez annak aki nem tudja melyik kikötobe tart."(Seneca)Netes ismerkedés.  Tudod mi az, de még sosem próbáltad. Nem merted, cikinek tartottad, vagy egész egyszerűen eddig nem voltál rászorulva. Most azonban korlátoz a munkád, ritán jársz…..
Hank.Moody 2010.06.23 15:59:07
@Női Netrandisok: Kőkemény üzlet lett ez is, nincs mit ezen szépíteni. Amúgy az NLC-n pl. nem kell fizetned azért, hogy mások adatlapját lásd és a mezei usernek is jár 15 free levél.
Férfiként - ha megteheti az ember - akkor
be kell fizetni legalább egy hónapra, mert pluszt jelent.
Netes kalandjait meséli el egy hölgy ezen a linken. Véletlenül egy tipikus és öntudatlan női hibába (de a férfiak szempontjából nevezhetjük őrjítő jelenségbe) sikerül beletrafálnia. Elôzô randijaimon és a női élmény-beszámolókon folyamatosan hasonló sztorikra bukkanok,…..