Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varlaisaran

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából már nem is tudom, hogyan került a jutub nevű oldalon a kedvenceim közé az alábbi videó, de ez alapján gyorsan kerestem egy százas Skodát, hogy meg tudjam veletek is osztani. A Skoda szörnyű, a zene meg már annyira szörnyű, hogy vicces. ..
Varlaisaran 2010.09.26 22:31:19
@mükkemakk: Nem is értem hogy tudtad összehozni a kettőt:) Ez kérlek művészet; egy régi dal, hozzá a megfelelő koreográfia, tökéletesen előadva, persze itt 1978at(asszem) írunk. A bikicsunáj meg egy szánalmas feltűnősködő kis szar jó üzleti érzékkel. Nem mindegy:)
Jajj,de csúnya! Érdekeskoda 2010.08.02 21:49:57
Winters dobta ládámba az alábbi 120-ast (köszönjük!!). Többet nem is fűzök hozzá, véleményt ferdíteni nem akarok, mondjátok meg, hogy nektek mennyire tetszik, vagy nem tetszik.  ..
Varlaisaran 2010.09.26 22:19:47
@szunyii:
Hehe... szimszonnal vered 0-50ig, óhátperszetudjuk. Te a háromezres turbós bmw-t is szarráalázod szimszinnal, de azt mácsak 30ig, mert nem akarod széthajtani a szimót:P haggggyadmááááááááá...
Meg hátulamotornincsfűtés, mi? ááááhh... ez pont olyan mint a vizforralós szövegek. agyvizetforral max.
Birom, mikor vkinek valaha volt egy elhanyagolt, szétzüllött, nemgondozott, háromhengerező 2éveolajviznélküljárkálós élőhalott (akármilyenmárka) kocsija... és úgy érzi mind olyan. lófaszt olyan:) Az ily módon gondolkodó usereknél a béemvé mazerati megajóistentudjamimég is rommá fog degradálódni... olajviz nélkül az se megy...namindegy, ez most jólesettb.meg:)

A fehérről meg... ilyen lett. Ennél messze rondább autókat is dobálnak ki napmintnap:) opsz, és ebből csak egy van:)
"Manipuláció koncentrátumot vegyenek", avagy - "Hogyan Kovácsoljunk Magunknak Milliók Álmaiból Milliárdokat?" 7. MIÉRT MONDHATJUK, HOGY A NETWORK 21 MÓDSZEREIVEL FELÉPÍTETT AMWAY CO. GAZDASÁGI SZEKTÁNAK TEKINTHETŐ? 1.1. SZEKTÁK ALAPJELLEMZŐI Milyen…..
Varlaisaran 2010.08.18 02:07:50
@Bogyó7: Az idézet az amugy hasznavehetetlen, 10900ft-os üzletépitő csomagból való, és ezen én is fennakadtam:) A 700ft alighanem a heti Open díja lehetett, ami mifelénk 500 volt.
Bennem ott szakadt el a cérna, amikor a kedves felsővonalam (egyben volt munkaadóim) látván, hogy észheztérek, szépen kirúgtak negyedmagammal a cégtől mindenféle mondvacsinált okokkal, és miután végleg abbahagytam, egyből "szar kis alkalmazott" (szó szerint) lettem "üzlettárs"-ból.