Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuffeertz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél egy jutalékos szerződés körüli problémát taglal. A munkaszerződés módosítás csak írásban lehetséges, ha a jutalék szabályzat melléklete volt a szerződésnek, akkor elvileg azt is csak közös megegyezéssel módosíthatják. A visszamenőleges módosítás még…..
kuffeertz 2010.10.22 22:28:17
@kyanzes: munkabért csökkenteni??? azt meg hogy? :)

a posthoz általánosságban:
visszamenőleg nem lehet módosítani
az érvénybe lépés előtt min. 1 héttel ki kell értesíteni a dolgozókat a változásokról (az új szabályokról konkrétan), - nyilván egy pénzintézetben megfelelően le van szabályozva ennek a mikéntje, utána kell nézni, illetve valószínűleg van megfelelő ember is, akihez lehet fordulni cégen belül ilyen esetben, ha ennyire nagy a bizonytalanság

szvsz: a postban leírt "szemétség" még meg sem történt, a postoló egy kicsit túlreagálja a pletykákat és feltételez olyan dolgokat, amiket egyébként a leírtak nem indokolnak... majd ha megtörténik az eset, lesz értelme a postnak is
A magyar gazdaság már-már példátlan erőt mutat mostanában, legalábbis a Sziget fesztiválra érkező külföldiek erre is gyanakodhattak a tegnapi nyitó napon. Lényegében sosem ért olyan keveset az eurójuk kicsi hazánkban, mint most.    Az történt ugyanis, hogy az egyik…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
kuffeertz 2010.06.23 00:03:15
@JoeMendoza:

ez miért érdekes? a pszihoszakdogádhoz gyűjtesz anyagot, vagy csak tájékozódni akarsz a saját nyaralásodon várható extra izgalamak okozta eufória nagyságáról?
:O
kuffeertz 2010.06.23 00:26:27
@JoeMendoza:

A szegény emberek arra vannak kárhoztatva, hogy a költségesebb megoldásokkal éljenek, azaz a szükségelteiket hitelből finanszirozzák. "Mert havi 5-10-20e törlesztőrészlet még belefér" Aztán egyszercsak nem fér bele.

Amúgy egyetértek, csak kiváncsi voltam :)

A nyaralás természetesen nem szükséglet, a kikapcsolódás viszont igen. A kettő még véletlenül sem ugyanaz, és ez utóbbihoz nem feltétlenül kell pénz. Ám van, aki a kettőt keveri, és más út nem lévén (mert mondjuk a fizetésük 60-70%-át már így is hitelre költi), marad a megszokott módszer.
anonim [szexfüggők] Villon 2010.06.22 08:28:00
Hazamegyek, lebaszom a táskám az ágy mellé, leülök, lehúzom a sliccem, előveszem a farkam és elkezdem verni. Korábban meglazított nyakkendőmet egyre szorosabbra húzom. De finom így. Leveszem a zakómat, a nyakkendőből is kibújok. A kendőre erősebb hurkot kötök és a…..
Na, melyik az a magyar politikus, amelyik tömegközlekedik? Naaaaaaaaa? A Budapest Száksz magazin a következőkben Deutsch Tamás egy szombati délutánjába enged bepillantást a köznépnek. Láthatjuk, hogy Tamás is csak egy ember a sok közül, ő is gyalog jár, levegőt szív, és a…..