Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shanus

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
Úgy tűnik sajnos elhalasztják a Drive Blu-Ray megjelenését egy hónappal. Ugyanakkor a dvd-s kiadás ha minden igaz valóban már ezen a héten megvehető lesz.Ízelítőül a film eleje, amely valami állati ..
shanus 2012.04.25 16:58:45
@hunGABE: Mondjuk jogos. Én kb úgy tudtam megnézni , hogy végig tekertem. A hangulata tényleg magával ragadó , de a cselekmény kicsit unalmas és vontatott ( megjegyzem nem a Bay filmeken nőttem fel , hogy ne tudnám értékelni a kicsit lassabb "formájú" filmeket).
Majdnem azt a címet adtam neki, hogy Budapest vs Vidék, de tudom, hogy a nem budapestiek (aka vidékiek) utálják a vidék kifejezést, úgyhogy most kedvükben járok. Pedig akármilyen inkorrektnek is tűnik a vidék kifejezés, szerintem találó, mert ez az ország annyira főváros…..
Bár már nem követem az NHL-t, ezeket mindig megnézem. Klassz dolog az is, hogy ennél a sportnál valahogy sosincs probléma a szövetségnek,tv társaságoknak a youtube feltöltésekkel. A legjobb védések közül a #5 a legdurvább, az ütközéseknél a #4 és a #1 a legkeményebb, a…..
Tanusíthatom, a jegykezelők azóta sincsenek a helyükön, hanem oldalt vannak elhelyezve, generátorral működtetve. Azért ez nagyon durva, főleg az utolsó mondat... Kitépett egy jegyeladó automatát és három lyukasztót, betörte több kirakat és a jegypénztár ablakát majd…..
...minden bizonnyal a Pizza Forte kemencéiben készülnek. Nagy fanjuk vagyok és véleményem szerint tényleg ők készítik a legjobbakat, pedig már kóstoltam nem is keveset. Sajnos utóbbi évben többször is árat emeltek, de a pizzáik kárpótolnak érte. Amit nagyon tudok ajánlani…..
Warrior március 1-től a magyar mozikban! Tetszik, hogy sok olyan film jön ki, amelyről itthon már mindenki lemondott, hogy nem fog ez jönni. Így volt ez az Élve eltemetvével, Harry Brown-nal vagy akár a Warrior-ral. Sokan mondták, hogy az év egyik legjobb filmje és ha csak fele olyan…..
Mivel még tervezek Filmbarátok Oscar felvezető különkiadást  (gyanítom majd ismét a díjátadó hetében), nem akarok itt nagyban elemezni, tippelgetni. Sok értelme nem is volna, hiszen a legtöbb filmet pont februárban mutatják majd be nálunk is és igyekszem minél többet…..
Sokszor mondtam, de szerintem a tavalyi év legjobb filmje "A harcos" volt, aminek hála megismerhettem egy remek bokszoló (család) történetét, amelyről egyébként nem hallottam volna. A film teljesen valósághű és piszkosul ügyeltek a meccsekre is, hogy olyan legyen,…..
Nem kértek semmit cserébe, de ennyivel tartozom  ..
Ahogyan tavaly is, februárban beérkeznek hozzánk is az Oscarra esélyes (legalábbis jelen pillanatban annak tartott) filmek. Plusz jönnek még olyan filmek is, amelyek versenyen kívül is felkeltették érdeklődésemet. Február 2: Borotvaélen, A VasladyFebruár 9: Hadak útján,…..
A következők inkább magamnak érdekesek, hogy majd nagypapaként visszanézhessem ezeket. 2010 végén átvettem más filmőrültektől azt a szokást, hogy naplót vezetek a filmezési statisztikáimról. Az én 2011 enyhén szólva szuperlatívuszokban gazdag, mert kétlem, hogy valaha…..
Az "Engedj be!" kapcsán ajánlották nekem a kommentárokban ezt a filmet, hogy feltétlenül nézzem meg, mert megrázó élmény lesz. Nos, nem kellett kétszer mondani, tegnap megnéztem. A film története nehezen magyarázható el, de azért megpróbálom. Egy rossz…..
Hogy őszinte legyek, az első filmtől nem voltam elájulva, de nem bántam meg a mozijegyet, mert nagyon klassz dolog volt ezeket a vén csontokat egy filmben látni. Remélem a második film nem fogja ugyanazt a hibát véteni, hogy leginkább Jason Stathamre koncentrál. Könyörgöm, ezt a…..
Ez is azon filmek egyike, amely bár érdekelt, egyszerűen csak nem néztem meg valahogy. Itt mondjuk csak 2-3 év a késedelem, de ami késik, nem múlik. Elképesztően pozitív visszhangja volt ennek a svéd horrordrámának, a borítón az Indexet egyenesen így idézikA svéd Engedj be! a…..
Technikai paraméterekért belenéztem a trilógia második részébe, mielőtt elkészítettem a videót az újonnan megjelent Blu-Ray kiadványról. Technikailag semmi kivetnivalót nem találtam, amit ki lehetett hozni, a lemez kihozta. A hangok nem adnak olyan frenetikus élményt, mint az…..
Az Expendables második részére már beszervezték Chuck Norrist és Jean Claude Van Damme-ot is. Ezek valóban olyan nevek, amelyeknek igenis ott a helyük, de talán Steven Seagal mellett van egy ember, akire eddig szerintem senki sem gondolt, pedig marhára evidens.Ugyanolyan 80-as évekbeli…..
"Anyósomtól" kaptam egy elég bizarr édességet, amelyek úgy néztek ki, mint valami szemgolyó (belül savanyú lé volt). Evés előtt persze ki kellett próbálni a kihagyhatatlant...  ..
shanus 2011.11.03 00:52:13
A jó másfél évvel ezelőtt vett Tom és Jerry gyűjteményemnél még mindig nem jutottunk a végére, de lehet, hogy nem is fogunk. Tudtam, hogy volt a sorozatban egy törés, amit már gyerekként is kiszúrtam, de azért bíztam benne, hogy csak az emlékeim tévesek. Sajnos úgy a 6.…..
 Cikis és sokaknak biztos érthetetlen bejelentést teszek most közzé, de (hasonlóan a sokat gyűlölt Pókember 3-mal) kedvelem a Star Wars Episode 1-et... Ebben biztosan közrejátszik a nosztalgiafaktor is, mert igen kellemes emlékek fűződnek az akkori mozilátogatás köré…..
Aki rendelkezik Facebook profillal és szeretne nekem kedveskedni, itt leadhatja Goldenblog szavazatát a "Limp Bizkit" blogomra, amely idén az album megjelenésének köszönhetően igen sokat frissült :) Köszönöm  Ez a blogolkodom blog is jelölve lett, de…..
shanus 2011.08.22 10:50:19
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
shanus 2011.08.10 16:20:41
@Hiller Józsué:

Már bocsánat de az a sok "baszás " ahogy értelmes emberként fejezted ki magad, az azt a kort adja vissza amit ez a sorozat elevenít fel. Épp erről szól.. az egyház el van züllve teljesen, akkor a papok még maga a pápa is parázna.
Először tanulj történelmet és csak azután vonj le következtetéseket, de gondolom a Spartacus sorozatra céloztál , hogy az HBO csak így tudja eladni. Az akkori Róma Birodalom is eléggé hmmm erkölcstelen volt enyhén szólva :)
Hatalmas :D De vannak benne spoilerek, úgyhogy csak akkor nézd meg, ha már láttad az első évadot  ..
shanus 2011.08.06 17:36:42