Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scurra

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
scurra 2009.12.01 15:03:21
@domi0318: Igazad van, és öröm számomra nap mint nap ezzel szembesülni. De ez a fotó jóságából semmit sem von le.
Minden estre megkövetek ezúton mindenkit, akinek a lelkivilágába esetleg belegázoltam.
scurra 2009.12.01 15:06:04
@getva: Kedves getva! Köszönöm a mai napi mosoly adagot, kipróbálom ezt a lovaglós figurát. Van valamiféle referencia idő, csak hogy tudjam, hogyan teljesítek :-DDDDDD
scurra 2009.12.01 15:32:21
@getva: Azért ezt nem tudom beosztani. A sarkakatának dobná a 143-as IQ, de a kommentelőknek nonszensz a lelkivilág?
Én bizony nem rugdosnám ki SK-t az ágyamból. Nem bánnám, ha meg sem szólal, azt sem várnám, hogy reggelit készítsen. Volt már alkalmam üresfejű libákhoz, egy-egy pedig még szép sem volt igazán. Nagyon nehéz olyan nőt találni amelyik szép, okos, nagyon csinos.... vélhetően csak a mesében. Az évek éppen a kompromisszumra való készséget hozzák meg az emberbe. Aprócska hibák nem számítanak, lehet nekem is van egy-egy :-D
Van az a típusú férfi, aki saját jelenlétét Isten és a Nagy Bumm szerelemtáncából vezeti le, az ilyeneket rögtön mellőzzük. Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, barátnői bíztatásra döntöttem el, hogy leírom kedves kis történetem, noha nem biztos, hogy…..
Jane Jetson nem kúrhat félre csak úgy, mert már most itt van a jövő, és a Genetech nevű cég (nem úgy hangzik, mint egy kilencvenes évekbeli sci-fi?) 55 kilóért megmondja, hogy a folt a bugyiján sperma-e, vagy -- Vagy nemtom mi, mert a spermafoltra nem sokminden hasonlít, de 55-ért…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
scurra 2007.07.23 11:27:30
Sok baromságot olvastam, de szerintem a lényeg az, hogy ha valaki elmegy szórakozni szabadidejében, akkor joga hogy f@sz legyen. Ennek kiváló példája az eredeti beírás szerzője.
Az a szakember aki viszont ott dolgozik, annak munkaköri kötelessége hogy helyesen járjon el. Éppen ezért kellene az ő felelősségét vizsgálni először, s nem a szerencsétlen kölyköt b@sztatni. Nincs joga egy secusnak azonnal ítélni és végrehajtani. Ha ezt elfogadjuk, akkor jön a rendőr, aki gumibotoz az ittasságért, lelő a gyorshajtás miatt.
Szerintem mindenki tegye a dolgát, szabadidejében pedig mindenki szabadon lehessen balfék.