Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yanick

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemigen pillanatnyi öröklét 2012.02.21 11:17:00
Az elmulasztott pillanat. Az fáj a legjobban. Mert ostoba az ember, nem veszi észre, hogy őszinte is lehet. Nem voltam az, sokszor. Nem mertem az lenni. Nem mertem gyengének látszani. Nem mertem a legnyilvánvalóbb dolgokat megmondani. És nem csak a pillanat veszett el, hanem a szavak is.…..
nemigen malamud 2012.02.19 09:28:00
Ébredés után, még ágyban fekve, eszembe jutott Malamud, és a "A beszélő ló" kötete, majd reggeli teendőim után levettem a könyvespolcról. Az első mondat. Az a legfontosabb. - mondta egykori irodalomtanárom. "Az öreg Gans a halálán volt." - kezdődött az első elbeszélés.…..
nemigen hideg volt akkor is... 2012.02.17 12:38:00
Hideg volt akkor is. Álltam az utca végén, és vártam, hogy jöjjön. 17 éves voltam, szerelmes, kamasz. Fáztam nagyon. A lábam.Nem tudom, mi lehet vele. Régen láttam már. Egy kövérkés öregasszony lett, néhány éve találkoztunk legutóbb, nem beszéltünk. És nem néztünk egymás…..
nemigen reggeli dal 2012.02.17 07:34:00
Ballagtam a buszhoz. Rosszkedvűen, munkába menet. És valahol az egyik kertből egy cinege vidám dalt küldött nekem. Megváltozott minden egy pillanat alatt. A ködös, párás, hideg téli reggelből csodálatos tavaszi nap lett. Gyönyörű az élet.....
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..