Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buttykowics

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog GeexKomix 69. 2013.12.13 08:59:09
Cataclysm: Ultimate Comics Spider-Man #2Történet: Brian Michael BendisRajz: David MarquezMarvel ComicsHa valaki lemaradt volna: az Age of Ultron nem kifejezetten áldásos következményeként Galactus hipp-hopp áttranszportálódott az Ultimate univerzumba (Emmett doki is megmondta, hogy ha…..
Amikor péntek, délután kettőkor már egy tucat tinilány piknikezett a PeCsa bejárata előtt el kezdtem érteni, hogyan tudott mindössze pár nap alatt elfogyni az összes jegy a Mumford and Sons budapesti koncertjére. Aztán megismerkedtem a végtelenül közvetlen Ted Dwane-nel és Marcus…..
Ahogy azt már ebben a posztban elmondtuk, a Blind Myself nem ad ki egy konkrét nagylemezt, hanem több adagban, hármasával mutatja be a közönségnek a friss dalait, ráadásul mindegyikhez készítenek videót is. Az előző adag premierje itt volt a Lángoló Gitárokon, úgyhogy folytassuk…..
A tavaly decemberben elvileg másodjára is feloszlott Faith No More úgy látszik mégsem oszlott fel, ugyanis november 14-én fellépnek a brazíliai Pauliniában az SWU Music & Arts Fesztiválon. A hírt a fesztivál és a zenekar is megerősítette. További információk nincsenek...
Subba Környezettudatos 2010.10.20 12:15:00
Valaki számolja már ki ennek az egyedülélő, dzsip és sok neylonfelhasználó arcnak az ökológiai lábnyomát.   ..
Subba Százöt tonna fű 2010.10.21 10:30:00
Mexikó történelmének legnagyobb drogfogása ez a nagyjából 215 millió dollár értékű szállítmány, amit pár napja foglaltak le egy lövöldözéssel súlyosbított rajtaütés során. A mintegy tízezer pakk különböző jelekkel volt ellátva aszerint, hogy Amerikában kinek kell majd…..
buttykowics 2010.10.21 14:16:30
@kormika01: nem, de szívni ott is lehet :)
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
buttykowics 2007.09.17 14:32:37
bocsi mindenkitől, de ha a MÁV ilyen hülye feltételekhez köti a cangaszállítást, akkor legalább azt ne várja el, h kiloholjuk a belünket csak azért, mert mi barmok fel akarunk szállni (a peronon nem lehet biciklizni, és telepakolt hátizsákkal cangát tolva futni, nem a legjobb dolog)

és még egy-két hozzászólás:

1. azért szopatás a MÁV-tól, h csak az első és utolsó peronon vihetsz biciklit - és általában az első kocsi I.oszt. ott meg valamilyen hülye okból nem álldogálhatsz a peronon II.oszt. jeggyel...
2. régebben voltak azok az átalakított postakocsik, amiken a biciklit lehetett normális(abb)an szállítani, ill. feltenni, mert volt egy szép nagy ajtó (canga nekidönt vonatnak, felszállsz, és magad után emeled). most olyan a cangás kocsi, h az ajtón nem fér be a bicóm kormánya csak elfordítva, ezért valahogy a hátsó keréknél fogva kell betaszigálni, és ha valaki fenn nem fogja meg, akkor talán fel is borul, amíg utána kecmergek - ugyanez lefele; teljesen ki kell tolni a cangát a szűk ajtónyíláson, és utána megpróbálni úgy egyensúlyozni a levegőben félkézzel, h te is le tudjál szállni anélkül, h pofára/biciklire esnél.
gratula a szép új vonatkocsikhoz!!!
és ha már itt tartunk, a mostani sima kocsikon valamiért csak egy-egy ablakot lehet kinyitni (ha van 3-3 ablak, akkor az egyik oldalon az 1.-t, és a 3.-at, a másikon meg csak a középsőt, ennek pl mi értelme van???), szóval, ha szerencséd van, és az uccsó ülésekre sikerül leülnöd, akkor pestig ülhetsz a napon, mindenféle levegő nélkül...
de hogy ne csak a MÁV-ot, hanem az utasokat is köpködjem: balatonra menet, a két utastér közti nem dohányzós peronon ücsörögtem. elsőre egy hülye kis liba gyújtott rá, de mivel egyedül nem merte, mert mégiscsak nekdohányzós peron, így a haverja is rágyújtott, csak, h bátorítsa. aztán még egy srác, majd mégegy... volt egy olyan fickó, aki a dohányzós (!) fülkéből jött ki rágyújtani, és közben jól szemügyre vette a kis táblát, amin valamilyen számára érthetetlen okból egy áthúzott cigaretta volt...