Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteveeBoy

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő videóba ami zsinórban a második, csak bringás ugrások vannak, és bringás akciók. Szerintem ezerszer jobb lett mint az első, nem olyan unalmas, naggyából a zenére optimalizáltam, sajnos egy baki akadt benne, amit már csak a feltöltés utáni megnézéskor vettem észre :(…..
SteveeBoy Blogja Az első video 2008.04.07 14:45:00
Itt az első videó, kommentekbe lehet véleményezni :PTom nem teljesen a zenére van optimalizálva, de most igy sikerült :DMár elterveztem hogy mivel ide nem fértek be a bringás részek (abbol sok van :P) Ezért a következő videó szinte csak azt fogja tartalmazni...
SteveeBoy Blogja Üdvözlet 2008.04.06 18:25:00
Sziasztok! Nos elmondanám hogy miről is fog szólni ez a blog. Elsősorban mert sokszor unatkozok ezért kezdtem el blogot írni. Szóval Szeretek San Andreas Multiplayerezni meg simába is kicsit... A multit ezentul samp-nak fogom írni :D Elsősorban Stuntolni szoktam rajta, néha versenyzek…..
Kérem szépen, nem tudom, hogy ez mindig is trend volt, vagy csak azoknál a játékoknál, amelyekkel én ölöm magam játszom, de miért van az, hogy egy-egy játéknak más és más neve van? Nehezebb lehessen infókat találni róla? Legyen az Xtreme Boarders, Heat of war vagy pár másik…..
Igen, jól olvastátok. Rengeteg ember írt nekem, hogy van Mesterlövész 2. És erre a PS2 játékra gondoltak, aminek a borítóját láthatjátok. Ennek a játéknak valóban Sniper 2 a neve, de pár dolog nem stimmel.A főhős nem Dominick (A vadász), hanem Harry SpencerA manus egy volt CIA…..
Pár napra hazajöttem,mielőtt megint indulik az új nyaralásba, gondolom picit felélesztem a blogot.Folyamatosan kapok képeket, tippeket, ezért beraknék egy párat.Do0m nevű kommentelő megint talált egy frankó EVM borítót, ennél most már tényleg igaz, hogy 2 játék az egyben.;)Ezen…..