Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hisztisp

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Blogszerkesztő! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe…..
„Evés előtt nem mosott kezet, ha meszelte a falat otthon, úgy ült le. Evés közben és utána, ha jött fel egy böfi, hát azt bátran szabadon engedte” - mai posztunk két érdekes pasit állít szembe egymással: Mr. Metroszexet és Mr. Retroszexet. Az előbbi kényszeres…..
Bár a magyar pedagógusok kötelező óraszáma az OECD-országok többségéhez képest alacsony, a parasztfaszú tanárok ugyanúgy legalább heti negyven órát dolgoznak, mint más foglalkozás képviselői. A kötelező óraszámok megemelése után nem kellene izmozni az végbélnyílás…..
hisztisp 2011.05.20 04:34:08
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
hisztisp 2011.03.08 01:39:53
@bikmakk: Kedves Bikmakk!
Nem vagyok orvos, csak állatorvoshoz sokat járó (nem...nem magam gyógyíttatom!) 'hisztispicsa.
Ismerem a körülményeket, a hozzáállásokat.
Én inkább olvasom a Subbát, nem írogatni szoktam. Csak azért ragadtam klaviatúrát, mert semmi képen nem mocsok az egész, hogy itt vitatkozzunk róla. Ennyi...
Tényleg happy end lenne, ha valaki csinálna neki ebből egy élvezhetőbb weblapot...;)
hisztisp 2011.03.08 01:02:20
Előre bocsátom nem ismerem ezt az embert, de kicsit utána néztem.
Véleményem a következő:
Nem szép a honlap, DE mi a fontos, hogy csili-vili legyen, közben meg mögötte egy tehetségtelen állatorvos rejtőzködjék? Tényleg ez a fontos? Annyi szakértőt látok itt a hozzászólók között (én nem értek hozzá), hogy szívesen venné ha széppé tennétek a honlapját, tessék jelentkezni!
A honlap tele van rendkívül hasznos információkkal, pontos adatokkal ami mindenképp erény. Ígéri, hogy lesz tartalomjegyzék, akkor egészen olvashatóvá válik.
A szülei nem zöldségesek (bár az sem lenne szégyen), apja kiváló ortopédus orvos volt, az anyja három szakvizsgás gyermekorvos, aki ma is praktizál.Félig valóban bolgár, de félig meg magyar, ennyit a rasszista szerű hozzászólásokhoz.
A képeken és a hozzáállásán látszik, hogy egy tiszta, rendszerető, szakmáját szerető,munkáját feltehetően kiválóan végző szakemberről van szó.
Igen elvárja, hogy az emberek komolyan vegyék, ha házhoz hívják. Elvárja, hogy le tudjon ülni, hogy legyen tiszta szék, tán még a kezét is meg tudja mosni...Gondolom sok rossz tapasztalata van!
Korrekt! Elvárja, ha valakinek közbe jön valami szóljon. Ő is ezt teszi, és ő is fizet a páciens gazdájának ha késik, vagy a rendelőben nem fogadja időben a betegeket.
Teljesen megértem a kisgyerekekkel való aggályait. A kisgyerek ténfereg a rendelőbe, összefogdos mindent, leborogat ezt azt, tán még bele is kostól valamibe. Ha baj történik ki a felelős? A "hülye" állatorvos! Nem a hülye szülő! Ilyen körülmények között nem lehet tisztességes munkát végezni!
Az ember orvosi rendelőkben miért nem ténferegnek kis gyerekek, és kérdeznek a doktor bácsitól, miközben játszik a szikével?! :))) Az 500-1000 forintot visszatartó erőnek találta ki szerintem, hogy a hülye szülőket rávegye a gyerek távol tartására, gondolván, ha már az állatorvost nem tisztelik, az állatukat meg nem szeretik, talán a pénz szeretete hat...
Én kifejezetten örülnék ha Budapesten rendelne, biztos, hogy vinném hozzá az állataimat.
Végezetül megjegyzem, az már végtelen lelki szegénységre vall, hogy egyesek gúnyból rajongói oldalt csináltak. Szánalmas!
Coldilocks a jegesmedveA fotók születéséről és a jegesmedvéről itt olvashattok bővebben.A találatért köszönet dw1-nek...
Kitalátor a Jeruzsálemi Templom kufáraihoz hasonlítja azokat, akik a magyar kegyhelyen sajtpapírt adnak a parkolóban. Szenvedélyes levelében nyüzsögnek a paraziták és végbélmosók, olvass el, hogy Önt is ennyire kiborítja-e a laza adózási fegyelem!Kedves-nedves Barátaim, ha…..
hisztisp 2010.08.19 17:53:35
@Mikrobi:
ÁFÁT-t visszaigényelhetik.
Vámot nem fizetnek.
Illetéket nem fizetnek.
TB-járulékot az állam fizeti helyettük.
Kórházakat, szociális otthonokat, múzeumokat, iskolákat tartanak fenn (élen a katolikussal), az adófizetők pénzéből és a befizetett tandíjakból, és a megszokott hálapénzből amit szintén beszednek.
A komcsik által elvett ingatlanokat pedig a kötelező adókból és sarcokból vették, sokszor erőszakkal. Ezt vették vissza a "komcsik"!
A templomok, közintézmények fenntartására irtózatos pénzeket költenek, természetesen az adófizetők pénzéből!