Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egykét

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rákosi-korszakban még az alapvető élelmiszerek beszerzése sem volt egyszerű. A rendszeresen fellépő időszakos élelmiszerhiány (hús, burgonya, tejtermék), illetve az áruellátás zavarainak enyhítésére a hatóságok Budapesten átmenetileg engedélyezték a disznóvágást. Hogy…..
Egykét 2014.01.19 20:27:22
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
 A 163 éve lezajlott ”kápolnai csata" névvel jelzett ütközetsorozat volt a szabadságharc második jelentősebb sorsfordító hadi eseménye, nem is elsősorban a taktikai, inkább a vezérkari hatásait tekintve. Az alábbi bevezető részben  betekintést nyerhetünk…..
Egykét 2012.02.28 18:26:32
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
hogyvolt VV4 - 4X03 2010.12.17 10:10:00
Hát nem sokáig kellett várnunk, a tegnap esti összefoglaló után elismerően csettintettem és lelki szemeim előtt megjelent a zilált, eszelős tekintetű Szalai Annamária, ahogy diszkrét pongyoláját szorosabbra húzva felpattintja a Seduxenes dobozt, majd felháborodott hangvételű…..
Egykét 2010.12.18 10:26:51
Isten nevének szerepeltetésére nincs egységes európai formula. A készülő magyar preambulumáról is el kell dönteni, hogy Isten szerepeljen-e benne, ha igen milyen formában történjen az.  Ha szükség van előszóra az alkotmányban, van-e helye benne Istennek? Miért van ennek…..
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
Egykét 2010.11.18 15:50:44
A hír: Szarházizta a szocialistákat egy jobbikos. (Vona holokausztiparról beszélt a parlamentben, az MSZP-s Bárándy rászólt, erre Pörzse bekiabált.) Egy mondatban: Na, ez az az ősmagyar intelligencia, amelynek parlamenti képviseletére olyan nagyon vártunk ’44 óta...
  Először is, egy jóízű ásítás.   Aztán: megszámlálhatatlan alkalommal foglalkoztunk mi már Magyarország nemzetközi megítélésével, sajtójával, különös tekintettel a két évtized alatt szépen kicsiszolódott riadóláncra a budapesti intellektuálisoktól a berlini…..
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..
Tegnap az országgyűlés megszavazta a médiaalkotmánynak azt a részét, amivel a kormány vigyázzba állíthatja az egész magyar közmédiát, sőt akár arra is rákényszerítheti, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot énekelje Ákos Tanulékony szörnyeteg című számának…..
Egykét 2010.07.23 20:01:07
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
Egykét 2010.07.06 20:45:50
Henry, Evra és Abidal kezdte a sort három különböző tévécsatornán, őket lökték először a reflektorfénybe három nappal a franciák gyásznapja után. Sokan tőlük várták a mindent felfedő kinyilatkoztatásokat, amelyek megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant: a Kékek tragikus…..
Egykét 2010.06.27 10:48:43