Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hatodik lenin apánk

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2013-as nyitásnál nagy volt a balatonfüredi Sparhelt körül a hájp, de mire felpörgött, el is tűnt a balatoni gasztroszíntérről. Az idén februárban új csapattal indult újra a hely, és már most legenda. Erről mi is meg akartunk győződni. Először is tök jó, hogy a Sparhelt…..
hatodik lenin apánk 2018.07.21 09:15:25
@sm33: szerintem alapból tudnod kellene,h kutyával nem mész ilyen helyre..az a baj,h sok kutyabaszó mivel nincs gyereke úgy gondolja,h a szutykos kutya a gyerek..te figyelj, én sem megyek hozzád, pisálok a szőnyegedre, oszt kérdezem meg,h ezt szabad-e. aztán még neked áll feljebb,ha köcsögök veled..ezt nem lehet szépen mondani,h idefigyelj vidd már ki a kibaszott szutykos kutyádat onnan,ahol mások esznek..te ezt nem érted,mert felmászik az ágyadba, odapisál, odaszarik, és vele is hálsz...ezt kellene már megérteni a sok köcsög homárnak..hogy előbb az illem, tudod, ezt anno beleverték az emberbe...most meg köcsögösködsz,h jujj hogy szóltak hozzád..figyelj én már nem is szólnék, csak simán megtekerném az orrod...aztán megtanulnál viselkedni...
hatodik lenin apánk 2018.07.21 09:19:57
@sm33: gyerekszobád az volt..nyilván sokáig egyedül is hagytak..aztán csak a fütyikéddel játszadoztál..sajnálom,h a könyvtárszobát nem találtad meg miután kinőtted a járókát...talán találtál volna egy illemtankönyvet..bár nem hiszem, mert az alma nem esik messze..de a követelőzést azt szépen megtanultad..mondom, én úgy megtekerném az orrod,h az anyuci öléig szaladnál...kutya baxo
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
hatodik lenin apánk 2018.01.10 16:21:18
@blah: NYOMOROGNI??? NYUGAT-MAGY.-ON A HÚSBOLTBAN 50-100.000,-FT-OKAT HAGYTAK OTT KARI ELŐTT CSAK HÚSÉRT..1 TONNA VIRSLI FOGYOTT EGY NAP..A FELÉT ÁLLÍTÓLAG KIDOBÁLJÁK..AZ UTCÁN ÁLLT A SOR VÉGE KÉSŐ ESTIG..ÉS EZ EGY KISVÁROSI EGY BOLT..VAN BELŐLE 10...ÉS SOROLHATNÁM..JÓ LENNE LESZOKNI VÉGRE MÁR ERRŐL AZ ÉHEZŐS DUMÁRÓL..AKI HOZZÁM JÁR VIZSGÁLATRA, ANNAK 95% - A TÚLSÚLYOS..ITT JOBB AUTÓKKAL JÁRUNK, MINT A LABANCOK..KIBASZOTT JÓ VILÁG VAN..AZ A HELYZET..
hatodik lenin apánk 2018.01.10 18:58:19
@commentes nikk: köszi. de mire észrevettem a fele már meg volt írva...tetszik az irónia,ami nagyon jellemző a magyarokra..éltem pár helyen, nem igazán lehet vele találkozni..ezért itthon én is élni fogok vele..a sor elején pirossal láthatsz olyat,h válasz erre..na, a kommentem is egy válasz volt..amúgy ismerted a commodore 64-et? valamikor azon kezdtem..kábé amikor írni tanultál..de azért kösz a jelzést..
hatodik lenin apánk 2018.01.10 19:03:29
@TrueY: legalább még jobban fogsz élni..ne bánkódj..igaz lehet,h neked is hozzá kell majd tenned.olyanokkal,mint tanulás, szorgalom, sok munka, még több sok JÓ munka, szorgalom és akkor majd Neked is lesz..ja és türelem
A kormány se istent, se embert nem ismer, és nincs az a pénz, amit el ne baszna költene, ha Soros Györgyről és az ő Tervének meghiúsításáról van szó. Kissé kezd az embernek olyan érzése lenni, mint Pelikán József gátőrnek, csak éppen ez most itt nem egy szatíra, hanem a rezsiszilárdos, országgyűlési…..
hatodik lenin apánk 2017.12.29 21:22:26
@CoolKoon: idióta..azok nem muzulmánok..szépen megtanultál csúsztatni..vagy hazudni..a példaképektől...
hatodik lenin apánk 2017.12.29 21:29:29
@taga20: én rendkívül jól érzem magam..megvan mindenem..rendelő, káli-medencében dombteteji panorámás nyaraló, épp most vettem egy hondát, és van házam is..bfüreden meg tavaly adtam el..nekem jól megy,mert szeretem a munkám. neked húgyoskám a kis kukid van,nőd sosem volt,anyádnál lax v albiban és egy ócska proli vagy a szétfingott foteledből ugatsz a nagyvilágba..nekem meg 6éve nem volt időm írni mert minden hétvégén elutazom..TANULJ, DOLGOZZ JOBBAN AZTÁBN MAJD NEKED IS LESZ..addig meg járj tüntetni a panelproli fostos haverjaiddal és igyatok kólát. na szevasz te szarházi semmirekellő..végeztem veled..te kis porszar vagy ahhoz képest amit én már letettem 20év alatt..irány tanulni,mert kapsz egy taslit..6évre elhúzok megint..addig szedd össze magad te kis csóró
Ebben a bejegyzésben megtudhatjátok, milyen szolgáltatásokat lehet biztonságosan leállítani, amivel csökken a Windowsunk memóriahasználata. Igyekszem csak olyan szolgáltatásokat felsorolni, ami nagy általánosságban fölösleges, de leírom mire is jó, hogyha esetleg mégis égető…..
hatodik lenin apánk 2017.11.18 23:35:16
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
hatodik lenin apánk 2017.03.14 11:49:15
implode írta: "Ez nem trollkodás. Ez az ember beteg. Most még csak furcsa néhol vicces dolgokat mond, de ahogy súlyosbodni fog az állapota már nem lesz ennyire vidám a történet. 4 perc után látni hogy egy újabb állapotba lép ahol már még kevésbé érdekli a külvilág és fordul még jobban befelé. Belül ez az ember teljesen máshol van. Egy sokkal élénkebb, sziporkázó színes világot lát és hall ahol a látomások közé már alig alig jut el a kinti információ. Azért is vigyorog közben mert teljesen azt hiszi, hogy az a normális amit ő él át és ő lesajnálja a többi "külvilágbeli" embert, hogy ők még ezt nem látják. Az élteti hogy ő már "ajtón belül van" ő már látja a nagy igazságot. Nem lepne meg az sem ha kiderülne drog elleni (leszokást segítő) gyógyszert szed. (Nem tudom tudjátok-e hogy bizonyos fogamzásgátló szerekben a benne lévő hatóanyagoknak van olyan mellékhatása amitől megváltozik a személyisége a nőnek, és ez egyébként súlyos esetben agyvérzést is okozhat. Konkrét esetről tudok teljesen ami megdöbbentett hajszálon múlt a nő élete.) Továbbra is azt gondolom hogy ez egy súlyos agyi anomália, de hogy ezt betegség okozza, vagy valamilyen szer/gyógyszer által kiváltott rendellenesség nem tudom. A TV2-nek célszerű lenne meghívni a következő adásba elmeorvosokat (HF helyett) akik elemeznék a látottakat. És a legfontosabb Hujber Ferit azonnal megfigyelés alá vonni. De egy szó mint száz: ez nem normális viselkedés (biztos nem médiahekk)." EHHEZ NEM LEHET TÖBBET HOZZÁTENNI.
hatodik lenin apánk 2017.03.14 16:47:57
@Thomas Dantes: ezek az esetek magyarázatra szorulnak.és igen, itt a fórumon. nem arról szól a fórum,h hogyan segítsünk retardáltferin...amúgy meg szólásszabadság van...ha nem tetszik nem kell idelátogatnod...
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
hatodik lenin apánk 2017.03.13 19:35:07
@panamcat: tévedsz, ő egy retardált, szellemi fogyatékos..téged vezet meg
hatodik lenin apánk 2017.03.13 19:39:39
@gregorik: színész?? soha nem volt, minden papírját úgy vette! miről beszélsz?
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
hatodik lenin apánk 2010.09.10 15:53:33
hatodik lenin apánk 2010.09.10 19:06:50
@Snexi: sztem a domborzati kép jó.
nincs eltolódva rajta semmi.
a rávetített csonka-Magyarország csúszott el
tulok visszavonva bocs
Nem is tudom, hogy mi a romantikusabb: egy vidéki diszkóban közvetlenül a mivanmivanbaszdmeg-típusú tömegverekedés után lassúzni egy picsarészeg lánnyal a Szomorú szamurájra, vagy egyszerre négy nőt tendereztetni főállású cselédnek és kurvának főműsoridőben, a Tv2-n.…..
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
hatodik lenin apánk 2010.06.22 19:47:07
@ag100: nem értem az okfejtésed...
ha nem nagyképű akkor jobban focizik?
Apropo:láttál már közelről labdát?
hatodik lenin apánk 2010.06.22 19:55:49
@keptelenseg: zizu vitte őket ezüstéremig. domenechnek szava sem volt